AKTUELNO

Digla je ruke od Radanovića definitivno.

Situacija između ljubavnog trougla koji čine Slobodan Radanović, Kristina Kockar i Luna Đogani menja se iz minuta u minut, a ono što je učinilo da njihovi odnosi dožive nagli preokret jeste pokušaj ovog pevača da ostane privržen i svojoj devojci i svojoj još uvek zakonitoj supruzi.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je Sloba još jednom zabio nož u leđa Kockarevoj, ona je odlučila da zauvek stavi tačku na njihov brak, pa je zato juče u toku dana odmah kontakritala svog advokata kako bi se proces za razvod braka ubrzao.

Kada je za to čuo, Radanović je na sve moguće načine pokušavao da je odgovori od toga, a u prilog tome rekao joj je da je svaki pokušaj da se približi Luni bio njoj u inat.

Foto: RTV Pink

Međutim, kada je Slobodan shvatio da je njegova supruga bila i više nego ozbiljna, on je odmah promenio svoj stav te se ponovo vratio u zagrljaj ove mlade blogerke koja ga je raširenih ruku dočekala.

Sloba je tek nakon što je sa sigurnošću utvrdio da je to Kristinina konačna odluka, javnosti priznao da je navodno on taj koji će prvi pokrenuti postupak.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'