AKTUELNO

Nije lako digla ruke od Filipa!

Otac Filipa Đukića postavio je pitanje koje je mnoge zadrugare iznenadilo, nakon čega je Zoran Đukić dobio veliki aplauz. Pitanje se odnosilo na odnose njegovog sina sa Kristinom Kockar i Marijom Anom Smiljanić.

Foto: RTV Pink

Filipe, želim da znam zašto si osobu pored koji si se osećao super, bio raspoložen i kreativan, podredio drugoj osobi koja kod tebe izaziva samo negativne emocije. Ja bih stvarno želeo da znam šta se tu desilo. Kija, ako je sve to bilo kako si rekla, da ti je Fića vratio osmeh na lice, zašto se ti onda nisi malo više potrudila da se to nastavi?! Pozdraviću i Duška, i pitam ga zašto nije sačekao da uđemo zajedno malo da mu smetam - pitao je Filipov otac.

Foto: RTV Pink

Posle ovog pitanja Filipov otac je dobio veliki aplauz od strane ukućana, a Miki Đuričić je izajvio da će od sada biti na strani Filipa i Kije i da će ih uvek štiti, dok je Đukić bio pomalo i zbunjen pitanjem koje je postavio njegov otac.

Pa ja ne mogu da utičem na to kako ću se osećati u nekim trenucima. Nema veze što je to moj tata pitao. Ja je ne bih vređao da ona nije započela - pričao je Filip o Mariji Ani.

Foto: RTV Pink

Ja sam se postidela malo zato što nisam znala da gospodin ima takvo mišljenje, da me voli. Sve je to lepo, ali kao što je Filip rekao ne mogu da nam roditelji govore šta ćemo da radimo. Ja nisam lako digla ruke od Filipa. Ja sam pričala sa njim nakon svega toga kada je ušla Marija Ana, da ne treba da prestanemo da se družimo - izjavila je Kija.

Foto: RTV Pink

U nastavku je Filip prebacio Kiji što se druži sa njegovom bivšom devojkom Marijom Anom Smiljanić, nakon čega su se oni posvađali. Nešto kasnije na svoje pitanje odgovorio je i Duško Radonjić, dok je Marija Ana iznela mišljenje o celoj situaciji. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku.

Autor: S. Kuvekalović

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

'