AKTUELNO

Definitivno palo pomirenje?

Najpoznatiji bivši bračni par u Srbiji koji su slavu stekli u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi 2", Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović ponovo šokiraju javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je Kiju prevario u rijalitiju pred milionskim auditorijumom, a po napuštanju ovog šou programa, oni su stavili tačku na svoj brak.

Uprkos svemu, njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima, a sada mnogi spekulišu da je došlo do pomirenja izmeđ bivših supružnika.

Foto: TvPink Printscreen

Glasine su podgrejane i novim snimkom koji je uspela da zabeleži ekipa emisije "Paparaco lov". Nakon snimanja "Pinkovih zvezdica - All stars" u kojima je Kija članica žirija, ona je otišla da se nađe upravo sa Radanovićem.

Kameri "Paparaco lova" nije umakao trenutak kada Sloba ulazi u njen automobil. Kija i Sloba su se odvezli do jedne privatne kuće, gde ju je Radanović džentlmenski pridržavao kako se ne bi oklizala u zaleđenoj ulici. Kija je svog bivšeg supruga držala čvrsto ispod ruke, a mnogi bi rekli da je ovo pravi dokaz pomirenja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RAĐEN DVA MESECA PRED RAZVOD OVIM SVIMA JASNO STAVIO DO ZNANJA DA JE DOŠAO KRAJ: Evo šta ga je odalo! (FOTO)

Da li će i sada Kockareva i Sloba demantovati da su pružili još jednu šansu svojoj ljubavi, ostaje da vidimo.

R. L.

#Kristina Kockar

#Paparazzo Lov

#Slobodan Radanović

'