AKTUELNO

Devojka digla ruke od Zorana Marjanovića?

Zorica Mitrović Zoka, ljubavnica Zorana Marjanovića, otišla je u petak sa sinom Zdravkom (5) u Bosnu, najverovatnije kako bi izbegla saslušanja svedoka u tužilaštvu, koja bi trebalo da počnu u ponedeljak.

Ovu informeciju je potvrdila i Rada Matić iz Beča, s kojom je Zoran razmenjivao ljubavne poruke samo mesec dana nakon Jeleninog ubistva. Rada nam je otkrila da je Zoka pre nekoliko dana obavestila svog bivšeg muža da ide u Bosnu i tražila mu overenu saglasnost da njihovog sina izvede iz zemlje.

Foto: Informer

- Moj prijatelj je u kontaktu s bivšim mužem Zorice Mitrović. On nam je otkrio da mu je Zorica pre nekoliko dana rekla da ide u Bosnu kod majke i da mu je tražila pisanu dozvolu da povede i malog Zdravka. Bogdan joj je dao tu saglasnost jer nije želeo da se dete odvaja od majke. Zorica je rekla bivšem mužu da će putovati u petak po podne i tražila mu 20.000 dinara. Pošto ju je odbio, Zoka je pare uzela od Marjanovića, s kojima i živi od Jeleninog ubistva - ispričala nam je Rada.

Ona smatra da je veoma čudno to što Zorica napušta Marjanoviće i beži sa detetom u Bosnu samo nekoliko dana pre početka saslušanja u tužilaštvu.

Foto: Ivan Vučićević

- Svima koji smo upućeni u ovaj slučaj jasno je da Zorica sada beži u Bosnu da ne bi svedočila. Da je zaista želela da poseti majku u Bosni, mogla je to da uradi pre mesec dana, ili za mesec dana, a ne baš sada kada počinju saslušanja pred tužilaštvom. Zorica dosta toga zna i svesna je da će je sud sigurno zvati na saslušanje, a ona po svaku cenu želi da zaštiti Zorana. Da je situacija ozbiljna i da se ona neće uskoro vratiti pokazuje i činjenica da vodi dete sa sobom, jer je u suprotnom mogla da ostavi Zdravka na par dana kod oca. Takođe, prema informacijama koje imam od njenog bivšeg muža, u Bosnu će uskoro doputovati i Zokin otac iz Nemačke. Najverovatnije žele da se u krugu porodice konsultuju šta i kako da rade - ističe Matićeva.

Uprkos svemu tome, Rada je ipak ubeđena da Zorica nije "digla ruke" od Zorana i da će se, kada se situacija slegne, sigurno ponovo vratiti kod Marjanovića.

- Jasno je da se sada sklonila od svega ovoga, ali ona Zorana patološki voli i sigurno ga neće zauvek napustiti i ostaviti na cedilu. Pre ili kasnije, kada svedočenja prođu i cela priča se slegne u medijima, ona će se vratiti u kuću Marjanovića. U to ne sumnja niko od njenih najbližih - otkrila nam je Rada.

#Ljubavnica

#Zoran Marjanović

'