AKTUELNO

Siguran je da je to prava ljubav!

Tomislav Toma Panić novi je ukućanin rijalitija koji obara sve granice gledanosti, Zadruge. Po samom ulasku delovao je svima čudno, ali se brzo uklopio i već je uspeo da napravi pravu pometnju tako što je završio u krevetu sa Minom Vrbaški dan pošto je ona definitivno raskinula burnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: TvPink Printscreen

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Tominim bratom, Pecom, koji nam je na samom početku razgovora priznao da je bio iznenađen kada je on ušao u Zadrugu:

Jeste me iznenadilo, ali prijatno. Ja sam bio baš za to da on uđe tamo, to jeste za njega, a i pomoćiće mu za posao, jer on ovde u Srbiji nije bio toliko poznat, više je radio u inostranstvu, najviše u Kini, tako da je ovo bio dobar potez. Mislim da ga u prvom trenutku nisu svi prihvatili, ali sad su ga zgotivili jer su shvatili da je dobar čovek i sad se sa svima slaže - kaže Peca.

Foto: Printscreen Facebook

Peca priznaje da je oduševljen što su Toma i Mina zajedno i dodao da je on bolji za nju nego Đekson:

Bio sam prijatno iznenađen što je on odmah započeo nešto sa Minom. Moram da priznam da mi je drago zbog toga, mislim da su se baš našli, jedno drugom odgovaraju, oni su definitivno srodne duše i zato im tako dobro i ide. Snajka nam je super, baš je pozitivna i mislim da njihova veza neće biti kao njena sa Đeksonom, jer su se Toma i ona baš našli.

Na pitanje da li mu je to što je sa Minom taktika da što duže ostane, Peca odgovorno tvrdi da toga nema:

Nismo pričali o taktici, ali ne verujem da je ima. Mislim da se iskreno zaljubio u Minu i da mu se sviđa, tako da ne mislim da su se njih dvoje smuvali zbog taktike, već da je to prava ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Svi bivši zadrugari naglasili su da su u rijalitiju emocije pojačane, pa nas je zanimalo da li bi Toma mogao da uđe u sukob sa nekim:

Nema šanse da uđe sa nekim u sukob, on nije takav, veoma je pametan i inteligentan. Jeste da je tamo drugačije sve nego što mi vidimo na televiziji, ali mislim da će on uspeti da se iskontroliše.

Foto: RTV Pink

Iako je preoteo Đeksonu devojku, Tomin brat tvrdi da među njima dvojicom ne može doći do sukoba:

Kad je Đekson u pitanju, ne znam šta bih rekao. On jeste poznat po tome da napada i da se svađa, posebno pod dejstvom alkohola, ali mislim da neće biti ničega, jer je Toma pametan i neće dozvoliti da do toga dođe - zaključio je Tomin brat.

Foto: Printscreen Facebook

Autor: N. Vujčić

#Brat

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'