AKTUELNO

Luna smatra da je prava ljubav Slobin odnos koji je imao sa Kristinom.

Lepi Mića pitao je sinoć u igri istine Lunu Đogani da li je konačno shvatila neke stvari u odnosu sa Slobodanom Radanovićem i da li je odlučila da smanji svoje emocije koje postoje prema pevaču.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Đoganijeva je počela da se izvinjava Lepom Mići što mu je često govorila ružne reči i što ga nije slušala kada je savetuje. Luna smatra da bi mnogo bolje prošla u odnosu sa Slobom da je slušala Lepog Miću.

Foto: RTV Pink

Poslednji put kada smo Sloba i ja odlučili da budemo u dobrim odnosima, nismo pričali o vezi. Mene je pogodilo ono što mi je rekla njegova majka, da se ne svađamo. Onda sam odlučila da budem kul prema Slobi. Naravno da emocije postoje u meni. Kada sam videla one snimke, niko ne može da me ubedi da se nisu ljubili. Verujem Kiji, ja sam na svojoj koži osetila kako laže kada me gleda u oči i laže me. Ti si meni meni Slobo rekao kako te ona ne privlači, a onda pričaš sa njom o bebi - rekla je Luna.

Dok se Luna svađala sa Slobom, u toku njenog izlaganja, svoj komentar iznela je i Kristina Kockar koja je takođe ušla u novu svađu sa svojim suprugom koji ju je prevario posle samo nekoliko dana boravka u rijaliti programu "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Zaslužio si svaki dan da te pljujem, ali ima ko će da sudi. Ja samo želim da izađem iz ovog pakla koji se zove brak! Mene je sramota od ovog Slobe koji maže i laže! 105 posto ljudi u mom životu govori što sam se udala za tog debila! Okove kao da imam - govorila je Kija.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da on prema meni nikada nije osećao neku ljubav! Možda se zaljubio, ali mislim... Ja gledam u koga on gleda, on je sa mnom osetio nešto što nije imao u braku, te neke varnice. Ono što je on imao sa Kristinom, to je ljubav! - izjavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Sloba je u jednom trenutku rekao Lunu kako mu je Kija najbitnija osoba u "Zadruzi" posle nje. U video-snimku pogledajte kako je izgledala cela ova situacija tokom igre istine protekle večeri.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'