AKTUELNO

Vreme će pokazati da li je njihova ljubav prava.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Šta znaš o Bori Santani, pošto si naveo da znaš mnoge stvari o njemu. Zanima me šta je u pitanju - upitala je Dalila Dragojević Milana Petkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je neko ko je meni blizak, znamo se sedam godina. Ne mogu da iznosim sve te stvari, to sam sve izgovorio u naletu besa - odgovorio je Petković.

Kako Dalila nije bila zadovoljna Petkovićevim odgovorom, ona je kritikovala zadrugare da ne poštuju pravila igre, te je nastala manja rasprava. Dragojevićka je naredno pitanje uputila Banetu Čolaku koje se ticalo odnosa Ermine Pašović i Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li posle svega veruješ u Erminu? Da li si posumnjao u njen odnos sa Gagijem, da li ona zaslužuje tvoju pažnju i da li je vredno sve to veze? - glasilo je Dalilino pitanje za Čolaka.
Da li je to istina ili nije, ostaje da se vidi. Nešto sigurno postoji, čim je Milan to spomenuo. U mnogim situacijama posumnjam, ljudi vide da ja gutam knedle kada se spominje Gagi. Ja mnoge stvari o Gagijevom i njenom odnosu nisam znao. Zasmetao mi je taj poljubac kada je ušla ovde. Trebala je da ima gard prema čoveku, koji kako ona kaže, ima emocije prema njoj. Kasnije, to držanje za ruku i prelaženje preko svega, ona posle priča sa Gagijem. Ona priča i plače 45 minuta sa njim u pabu - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da me to ponekad poljulja, ali vreme će pokazati. Ja znam njenu porodicu, znam da je iz časne porodice. Znam da se čula sa tim nekim ljudima iz najbolje namere. 28 godina živi u Austriji, za pola reči ne zna značenje, ja je učim, ona se izlupeta. Meni je pričala da je ljubav između nje i Gagija platonska ljubav, pa mi pričala da to na nemačkom znači nešto drugo. Ja ću njoj verovati do kraja - pričao je Čolak.

Kada je ovo pričao Čolak, Ermina se pogubila te je oborila flašu Zoli u krilo i polila ga.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

'