AKTUELNO

One su svedoci da je to prava ljubav.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su posle dugog ustezanja priznale da gaje emocije jedna prema drugoj i pred milionskim auditorijumom se upustile u ljubavnu romansu. Naime, one su u rijalitiju "Zadruga" spoznale da su jedna drugoj srodne duše.

Foto: TvPink Printscreen

Obe pomalo strepe kako će njihovi najbliži reagovati kada ih vide zajedno nakon rijalitija, a evo šta misle o njima bivše finalistkinje Zorica Marković i Gordana Džehverović.

Jedan je život, kad imaš sa nekim da se probudiš, da te zagrli. Ja sam za ljubav, pa kako god i šta god. Matora gleda na Sanju kao malo vode na dlanu, što je prelepo, ona joj sprema, kuva, mazi, pazi, to je retkost. Pozitivno su uticale jedna na drugu. Koja vrsta ljudi, to mene ne zanima, bitna je emocija i poštovanje. Matora se dosta smirila, ali je ljubomorna i posesivna. Ranije sam sumnjala u Sanju, međutim, vreme je učinilo svoje. Svaka čast, priznale su i meni je to okej - rekla je Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

Emotivno se dopunjuju. Sanji se to prvi put desilo. Mislim da se vole i slažu. Matora je brižna prema njoj, sprema joj hranu. Planiraju kada izađu da žive zajedno - otkrila je Gordana.

Foto: Printscreen Youtube

Njih dve su zvanično prvi "gej rijaliti par", a kako će se njihova veza odvijati nakon završetka rijalitja ostaje da saznamo.

Pročitajte još: MORAM SEBI DA POMOGNEM, ALI JA NJEGA VOLIM: Kija grcala pred Dvetom mudrosti, a onda je usledilo IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'