AKTUELNO

Pevačica Dragana Mirković odlučila je da, nakon 24 godine, stavi tačku na brak sa Tonijem Bijelićem.

Vest o razvodu mnoge je šokirala, a Dragana je pre nekoliko meseci javno govorila na temu braka. Tom prilikom suze su bila primetne u njenim očima, a Dragana je istakla da je žena uvek žrtva u braku.

- Da bi porodica ostala na okupu, potrebna je žrtva. Obično je žena žrtva, jer je ona stub porodice. Žena je i žena, i radnik, i supruga i majka... U ovom slučaju i zvezda. Morala sam mnogo da dam sebe, da imam ustupke. Ne može da traje nešto ako idete po svom. Ukoliko nema kompromisa i dogovora... Ako postoji problem, hajde da ga rešimo. Svaki problem može da se reši ukoliko dve normalne osobe sednu i porpičaju - pričala je Dragana Mirković u decembru prošle godine.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-stock

Dragana Mirković je juče izdala saopštenje povodom razvoda, koje prenosimo u celosti.

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - stoji u saopštenju.

Od Tonija ni traga ni glasa

Naša redakcija je u više navrata pokušala da stupi u kontakt sa Tonijem, ali se on na naše pozive nije odazivao.

Foto: Pink.rs

Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vreme koristio, pa je tako poslednja njegova objava na ovoj mreži bila o majci, koja mu je preminula u decembru.

Autor: N. Ž.