AKTUELNO

Rekla šta misli o ukućanima!

Prošle noći zadrugari su dobili novu cimerku. Radi se o Jeleni Krunić, a šta misli o ukućanima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" Veliki šef želeo je da čuje upravo od ove stanarke. Jelena je svima rekla šta misli o njima.

Foto: RTV Pink

Ja sam stvarno mislila da je Ana klasična klabing riba, ali kada sam te gledala i čula neke priče, izgledaš mi kao neko ko je totalno kul - pričala je Jelena Krunić o Ani Korać koja ju je pozitivno iznenadila.

Foto: RTV Pink

U toku svog izlaganja Jelena Krunić ušla je u raspravu sa Marko Janjuševićem Janjušem, koji nije želeo da prihvati Jelenine reči. Nova zadrugarka dala je savet Sari Reljić i Vojketu da treba malo više da se aktiviraju.

Žiža, odlična glumica. Gledam samo u nekim trenucima kako neke voza. Tako da Žiža svaka pohvala. Mića zna da zakuva, da postane odličan manipulator - nastavila je Jelena.

Foto: RTV Pink

Dok je Jelena iznosila svoje stavove, Miki Đuričić šalio se na račun Nemanje Đerića Đeksona da se zaljubio u ovu zadrugaru. Kristini Kockar, Jelena se obratila rečima kako će joj dati priliku da sazna sve o odnosu Kije sa Lunom i Slobom. Šta je nova ukućanka rekla o ostalim zadrugarima možete pogledati u video-prilogu ispod.

PROČITAJTE: POTAJNO IM SE SVIĐAO? Kiji bilo najžalije što je Nikola napustio Zadrugu, Miljana plakala! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Rijaliti Zadruga

'