AKTUELNO

Ispričala detaljno šta misli o ukućanima.

Drvo Mudrosti je pozvalo Jelenu Krunić u Rajski vrt, kako bi je upitalo da li se privikla na način života u Beloj kući, kao i kako je prihvaćena od strane drugih ukućana i čije joj društvo najviše prija.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je izdvojila Jovanu Tomić Matoru i Anu Korać kao osobe sa kojima najviše provodi vremena. Ono što je Drvo začudilo jeste što je izostavila Nemanju Đerića Đeksona sa kojim je u ranim jutrajnjim satima razmenjivala nežnosti, a ona je prokomentarisala kroz smeh kako je skroz zaboravila na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovoga Drvo ju je upitalo da li je Kristina Kockar zaslužila ono što je doživela od Slobe Radanovića koji ju je prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani.

Svakom po zasluzi, ali niko ono nije zaslužio. Ono što se ovde radi, meni je to izopačeno, sve mi je to čudno. Oženjen muškarac da ima devojku usred rijalitija, a ima ženu kući, a onda mi je čudno da ta ista žena uđe. Ovo je mali svet, koji je celokupna situacija u društvu, toga ima koliko hoćeš da muškarac ima ljubavnicu, a da ga žena čeka kod kuće.  Ja da sam na mestu žene ne bih se lepo osećala. Nijedna žena nije zaslužila na taj način da bude ponižena i unižena. Nije zaslužila - zakljućila je Jelena.

Foto: Pixabay/TvPinkPrintscreen

Ona je takođe i dala svoj komentar o odnosu Anđela Rankovića i Teodore Đžehverović koji su u toku prethodne noći imali žestoku svađu posle koje očigledno neće biti sve isto.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: JEDNO PRIČA U KREVETU, DRUGO VAN NJEGA! Maca kivna na Boru: Ne sme drugima da se suprotstavi! (VIDEO)

O svemu ovome detaljnije možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'