AKTUELNO

Otkrila joj je šta zapravo misli o njoj.

Anđela Lazić od početka rijalitija nije ulazila u sukobe, a najveću pažnju privukla je time što je bila pored Janjuša koji je u alkoholisanom stanju pao sa stola i završio u bolnici.

Ona je danas u pabu sedela pored Dragice Janičić koja joj je skrenula pažnju na to da ne sme biti toliko snuždena i povučena te da sa takvim ponašanjem neće dugo opstati u rijalitiju.

Foto: Printscreen Youtube

Trgni se malo. Svi se sprdaju, sprdaj se i ti malo! Znam da nisi takva inače. Deluješ jako arogantno - rekla joj je Dragica.

Anđela joj na ovo nije ostala dužna te joj je istog momenta rekla kakvo mišljenje ima o njoj i zašto je povučena u Zadruzi.

Foto: Printscreen Youtube

Ne mogu da se opustim nikako. Trudila sam se u početku, ali mi ne ide. Napolju sam nasmejala i sprdam se, a ovde ne mogu nikako. Tebi sam rekla šta me je povredilo o tebi, mislim da si dvolična - sasula joj je Anđela u lice.

Dragici se nimalo nije dopalo ono što je čula, ali su nastavile da razgovaraju. Kakve joj je još savete dala starija ukućanka možete pogledati u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'