AKTUELNO

Gledaoci Insta TV-a će uskoro imati prilike da čuju na čemu su to članovi njegovog benda radili!

Učesnik talent šou programa "Prvog benda Srbije" Radoslav Subić iznenadio je danas svoje cimere iz kampa svojim stajlingom, a voditeljku je interesovalo postoji li poseban povod što se danas sredio više nego inače.

Foto: Insta TV Printscreen

Patike su mi polivene nekom čudnom smesom iz kante za đubre, dok sam je praznio, pa sam odlučio malo da ih operem. Sada nosim cipele, imam ih još. Zbog cipela mora ceo stajling - objasnio je Radoslav.

On je, inače, jedan od članova benda "Neparni valjak", a sa voditeljkom je govorio i o njihovoj novoj autorskoj pesmi, koju će uskoro predstaviti gledaocima Insta TV-a.

Foto: Insta TV Printscreen

Mi smo se oduševili juče šta je Kaća napisala. Tekst je dobar, nije usiljen, već lepo napisan, na nivou, što se mene tiče. Njeno pevanje je jako unikatno, postoji neki međuton - iz D je pesma, nije ni D ni CIS taj ton, ja ću praviti neke zavrzlame. Biće unikatno, sad treba Đoletu da napišemo muški deo teksta. Malo udara na nešto... Da se smrzneš! Malo je jeziva pesma, ja bih da napišem tekst da bude u fazonu... Kao da peva žena koja je polubožanstvo i muško, koji je polubog. Kao neka mitologija! Volim mitologijom, bavim se srednjim vekom, rekonstrukcijom srednjeg veka - objasnio je Radoslav.

Autor: pink.rs