AKTUELNO

Ovih nekoliko dana koliko traje najbolji muzički šou program „Prvi bend Srbije“ na Insta TV, gledaoci su, pored neospornog talenta naših takmičara, bili svedoci i rađanja mnogih ljubavi. Naši učesnici aktivno spremaju nastupe, ali se čini da su još aktivniji u osvajanju.

Naime, nakon mlađeg brata Petra Tegetlije, koji je tokom jučerašnjeg dana smuvao plesačicu Tamaru Ćosić, Ilija Tegetlija počeo je da muva novu plesačicu Doroteu Krtolicu. Atraktivna Dorotea je preksinoćpostala deo šou programa o kom pričaju svi, a već je uspela da napravi pravu pometnju i privuče pažnjumuškog pola. Ipak, njenu pažnju je, čini se, privukao Ilija, gitarista i frontmen u ovonedeljnom sastavubendova.

Foto: Insta TV Printscreen

Prve varnice između Ilije i Dorotee sevnule su sinoć, na afterpartiju nakon održanih nastupa. Dok su se ostali takmičari ludo zabavljali i pevali, Ilija i Dorotea su se osamili u dnevnom boravku i započeli razgovor.

Ilija je razgovor započeo pričom kako jedva čeka da odsvira autorsku pesmu pred žirijem, a Dorotea ga je pažljivo slušala i bila fascinirana činjenicom da je sam pisao melodiju i tekst. Nakon što joj je ponosno objasnio kako je zamislio autorsku pesmu, Ilija je iskusno provukao pitanje o Doroteinim godinama.

- A koje si godište, jel sam te to pitao? – počeo je Ilija.

- Nisi, ’91 sam – rekla je Dorotea, na šta je Ilija kao iz topa odgovorio:

- Okej, moje godište. I ja sam ’91.

Foto: Insta TV Printscreen

Ovaj odgovor je začudio Doroteu, koja mu je uputila niz komplimenata na račun izgleda i da uopšte ne deluje kao da ima toliko godina.

S obzirom na to da njegov otac Simo Tegetlija nije bio zadovoljan Petrovim izborom, jer je Tamara starija od njega, ostaje nam da vidimo da li će mu odgovarati Dorotea kao Petrov izbor.

Kako će se razvijati njihova ljubavna priča, da li će ozvaničiti vezu i ko će tu načiniti prvi korak, saznaćete ako ostanete uz „Prvi bend Srbije“ na Insta TV.

Autor: M.Đ.