AKTUELNO

Prethodnih dana gledaoci su u „Prvom bendu Srbije“ na Insta TV-u mogli da vide sve intenzivnije muvanje između Pavla Mileveskog Pabla i plesačice Alesije Ćustić. Njih dvoje su već danima nerazdvojni i evidentno je da uživaju u zajedničkom vremenu, ali su ostali suzdržani i nisu javno priznali simpatije, iako su svi oko njih počeli da ih primećuju.

Alesija i Pablo sve manje uspevaju da sakriju privlačnost, koja je došla do izražaja dok je Alesija radila vežbe joge. Dok je atraktivna plesačica bila na prostirki i radila vežbe, Pablo je obletao oko nje, ne uspevajući da skine pogled.

Foto: INSTA TV

Reper nije propustio ni priliku da je dodirne, pod izgovorom da joj pomaže u vežbama, što Alesiji nije uopšte smetalo – naprotiv, uživala je u svakom Pablovom dodiru. Kako bi je impresionirao, Pablo je zatim pokazao svoje akrobacije, što je Alesija posmatrala sa osmehom na licu.

Na kraju, ni Alesija ni Pablo više nisu mogli da se kontrolišu, te su se strasno poljubili naočigled svih koji su se u tom trenutku nalazili u dnevnoj sobi.

Foto: INSTA TV

Ali to nije sve. Jutros su u InstaGrad ušli voditelji Anđela Ašanin i Marko Đedović kako bi sa učesnicima prokomentarisali sva aktuelna dešavanja. Tokom razgovora, Alesija i Pablo nisu uspeli da prevare iskusne voditelje Anđelu i Marka, te su bili saterani u ćošak i morali su da priznaju emocije – čime su i ozvaničli vezu u „Prvom bendu Srbije“.

Foto: INSTA TV

Nama ostaje da pratimo dalji razvoj ljubavnih odnosa, ne samo između Alesije i Pabla, već i ostalih takmičara „Prvog benda Srbije“.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: Pink.rs