AKTUELNO

U kampu "Prvog benda Srbije" došlo je do ozbiljnih turbulencija nakon što je plesačica Jelena Radulović obelodanila da joj se na vrlo direktan način udvara oženjeni muzičar Simo Tegeltija, a sada se povodom novonastale situacije za Pink.rs oglasila njegova supruga Marija Tegeltija.

Podsetimo, Jelena Radulović je ispričala da joj je Simo upao u toalet, dok je u njemu bila gola. Tada joj je uputio nekoliko reči, iako ju je zatekao potpuno nagu, a potom joj se žalio na nedostatak seksa koji mu, kako je prema njenoj priči rekao, jako fali. Na njen predlog da ga potraži kod drugih učesnica "Prvog benda Srbije", Simo je, prema njenoj priči, rekao da mu one nisu privlačne, a plesačica je ovo shvatila kao direktno udvaranje i "opipavanje terena". Mariji, njegovoj supruzi, ove priče veoma teško padaju - toliko da je završila i hitnoj pomoći prethodne noći.

Foto: InstaTV Printscreen

Jako sam loše zbog situacije čitave, sinoć sam zaglavila kod lekara. Odmaram kod kuće, nisam dobro - rekla nam je na početku razgovora, a potom se osvrnula na Jelenine optužbe na račun njenog supruga.
Volela bih da vidim snimak, ne mogu ništa da komentarišem. Jako mi je loše zbog takvih optužbi, ali ne želim ništa da komentarišem dok ne vidim snimak. Željko je potvrdio da mu je rekla Jelena, ali ne verujem u rekla-kazala, zato želim da vidim snimak.

Foto: pink

Upitali smo je i kako je moguće da se toliko uznemirila, ukoliko već, kako kaže, ne veruje u priče "rekla-kazala".

Uznemirila sam se jer sam sedela sa svojom ćerkom i gledala to. Jako neprijatna situacija - s knedlom u grlu priznala je Simova supruga, a potom otkrila prirodu njenog i suprugovog odnosa.
Ranije nismo imali problema ovog tipa. Nas dvoje ne živimo zajedno, imamo, što bih ja rekla, vikend brak, ali smo tokom nedelje po nekoliko sati na telefonu, čujemo se baš često. Zato mi sve ovo teško pada. To što bih mu rekla da sada mogu da ga čujem, to bih zaista zadržala za sebe.

Foto: pink

Autor: D.T.