AKTUELNO

Žele sve da zaborave. Nakon rasprave, Sloba progovorio o braku sa Kristinom Kockar.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković, posvađali su se po ko zna koji put za vreme svog boravka u "Zadruzi". Maneken je ranije u toku noći izjavio da mu je žao što je pevačica plakala zbog njega. Kada su bili u spavaćoj sobi, ukućani su se složili da Anđelu ne treba devojka koja se bavim pevanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo, ti si takav. Ti ne bi trebalo da imaš devojku pevačicu. Ti si za jednu devojku, koja će biti sa tobom svaki dan - rekao je Janjuš.

Nakon rasprave, Ranković je ušao u žestoku svađu sa Lunom Đogani. Da ironija bude veća, njih troje, kao i Sloba Radanović, činili su čuvenu četvorku, koja se raspala kada su Luna i Sloba počeli svoju romansu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti nemoj da me uzimaš u usta! Molim te! Ne znamo se, nikad se nismo znali, ja ti reč neću reći! Kad me budu pitali za Lunu, ja ću se praviti lud - rekao je Anđelo.

Foto: RTV Pink

Ja sam ti kriva za sve! Najlakše je da mene napadneš, debilu jedan! Ako je neko bio uz tebe, to sam bila ja! Sram da te bude! Ti meni juče da kažeš da sam te izdala - odgovorila je blogerka.
Brat Adam sam ti bio! Ti mi nisi drugarica! - nastavio je Ranković.

Foto: RTV Pink

Ti meni nikada nisi bio drug. Ti Slobi kažeš kako ja nisam devojka za vezu, kako ću da ga zeznem! Sram te bilo! Od svih osoba, skačeš samo na mene! Ja kada popijem, ja se ne k*rvam! - jasna je bila Luna.

Kada se završila svađa, Lepi Mića, poručio je zadrugarima da čuvaju porodice, a onda je Sloba progovorio kakav je brak imao. Šta je rekao, pogledajte u videu koji je u nastavku.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'