AKTUELNO

Lazović je za Pink.rs otkrio sve detalje veze sa Kristinom Kockar, a progovorio je i o odnosu sa Slobom Radanovićem!

Otkad se pre oko tri meseca pridružila zadrugarima u Beloj kući i otkrila da je obnovila vezu sa bivšim dečkom Andrijom Lazovićem, Kristina Kija Kockar, još zakonita supruga Pinkove zvezde Slobodana Radanovića na meti je zluradih komentara da je sve izmislila, kao i da je njena veza - lažna!

Foto: Instagram

Andrija je sve do sada vešto izbegavao oglašavanje u medijima, a o detaljima emotivne veze sa Kijom nije želeo da priča. Međutim, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Lazovićem, koji je ovog puta bio raspoložen za razgovor, pa je otkrio mnoge do sada nepoznate detalje, kako o odnosu sa Kijom, tako i o odnosu sa Slobom!

Kako Andrija kaže, on Slobu nije upoznao, a tvrdi da Kija nije varala muža sa njim, kao i da on sa njom nije bio u kontaktu tokom njihove veze, a kasnije i braka.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja Slobodana ne poznajem, nikada se nismo videli, ni upoznali. Nikada nismo bili u kontaktu, a ko zna, možda je on izlazio u moj lokal nekada... Kija Slobodana nije varala sa mnom, jer ona i ja za vreme njene veze sa njim nismo bili u kontaktu, nismo se čuli - rekao je Andrija za Pink.rs i otkrio zbog čega je prvi put pukla njegova veza sa Kijom, kao i kako je izgledalo njihovo pomirenje pre nego što je ona postala deo rijalitija ''Zadruga''.

Tada smo bili mladi, svako je imao svoje obaveze, svoj posao i interesovanja i to je presudilo. Razišli smo se. Kada se sve ovo izdešavalo sa Slobodanom, kada je on prevario Kiju, ja sam došao u Beograd i našao se sa njom. Razgovarali smo i odlučili da treba da budemo zajedno i naravno da ću je sačekati kada izađe iz rijalitija. Nikada mi nismo bili drugovi, kao što čujem da se priča - kaže Lazović.

Foto: Printscreen Instagram

Veliku pometnju izazvala je Kijina akcija u kupatilu hotela ''Zadruga'' sa Filipom Đukićem, a Andrija nam je otkrio i kakvo mišljenje ima o ovim dešavanjima.

Ja sam sve vreme uz Kiju, ona ima moju apsolutnu podršku u svemu. Ja njoj verujem i ako kaže da nije imala s*ks sa tim Filipom, onda je tako. Ja to niti sam gledao, niti sam pratio. Ljudi mi svaki čas šalju neke snimke iz ''Zadruge'', ja tek tada vidim šta se dešava jer ne stižem da pratim - rekao je Lazović i otkrio šta se krije iza njegovog čuvenog ''lagano'', kao i da li postoji mogućnost da se i on pridruži zadrugarima u Beloj kući, kako se spekuliše po medijima već neko vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja tako živim, lagano, ne sekiram se. Kada bih se sekirao oko svake sitnice gde bi mi kraj bio. Mene ne može ništa da poremeti. O tome da li ću ući u ''Zadrugu'' još ne mogu da govorim, to je na produkciji, oni to najbolje znaju kako će i šta će - završava Andrija za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'