AKTUELNO

Blogekra pričala i o prvom susretu sa Kristinom Kockar!

Luna Đogani poslednjih dana često se priseti dana kada je žena njenog dečka Slobodana Radanovića, Kristina Kockar ušla u "Zadrugu". Blogerka ističe da joj nije bilo drago kada je na vratima Bele kuće ugledala Kiju.

Foto: TvPink Printscreen

Kasnije su supruga pevača i njegova ljubavnica našle zajednički jezik, pa su čak postale i prebliske, što je svojoj devojci zamerao čak i sam Slobodan Radanović. Ipak, to druženje između Kije i Lune nije dugo trajalo.

Foto: RTV Pink

Blogerka je sinoć za vreme pitanja gledalaca istaka kako se uverila da je Kija jedan foliran, a malo pre toga, dok se mazila sa dečkom i Kijim suprugom u spavaćoj sobi, Luna Đogani po prvi izgovorila je nešto što se od nje nije očekivalo ili možda jeste?!

Foto: RTV Pink

Kuja, sebi daje za pravo da uzima tu Slobine stvari - rekla je Luna, nakon čega je zajahala svog dragog i počela da peva pesmu svoje bivše najbolje rijaliti drugarice Teodore Džehverović.

Ove reči Luna je izgovorila, kroz šalu, zadrugari Andrijani Radonjić koja se u tom trenutku nalazila u garderoberu, i tako makar na kratko skrenula misli sa Kristine Kockar. Međutim to nije dugo trajalo.

Foto: RTV Pink

Nakon što se izmazila sa njenim mužem u krevetu, Luna je Kiju komentarisala u dvenoj sobi sa Jelenom Krunić, a tada joj je rekla da se istraumirala kada je prvi put videla Kristinu Kockar i da nije bila sigurna da li stjuardesa oseća i dalje neke emocije prema suprugu.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'