AKTUELNO

Nakon žučne rasprave koja se dogodila u Beloj kući, Nadežda Biljić je konačno odlučila da progovori sve o odnosu Kristine Kockar i Slobe Radanovića.

Malo nakon što je Kristina Kockar javno iznela svoje mišljenje o svemu što se između nje i Slobe Radanovića desilo u proteklih nekoliko meseci, pevačica Nadežda Biljić ustala je progovorila o odnosu dvoje supružnika, budući da im je pevala na svadbenom veselju.

Ono što sam videla na svadbi, videla sam i pre, a meni je neverovatna činjenica da oni nemaju kontakt.. Njih dvoje se nisu čuli, ja nisam videla u toku tezge.. Zato što, recimo, ja kad završim svirku ja se javim momku, na svadbi sam bila i Slobodana bukvalno nije bilo nigde pet sati. Oni se nisu ni poljubili ni zagrlili, sve je bilo tako čudno - objasnila je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je bila šokirana konstatacijom ove pevačice, pa je briznula u plač zbog toga što se osećala kao da je jedini krivac zbog svega što se među njima dogodilo.

Kad se mi nismo čuli?! Da li ste vi normalni bre? Slobodane, šta ona priča ovo?! - vikala je Kija

Foto: TvPink Printscreen

Dok su svi ukućani zanemeli nakon svega što su od Nadežde čuli, ona je nastavila:

S*ebao si se i rekao si da ti nije bilo dobro, a gde ti je bila supruga Slobo? Bila je s drugaricama? Ja sam čula da je ona napustila svadbu i otišla u neki hotel, a onda si ti otišao za njom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rasprava se nastavila, a ukućani su i te kako imali burnu raspravu, s obzirom na to da je Kristina Kockar do detalja iznela sav prljav veš o svom braku sa Slobom Radanovićem. Ukoliko želite da saznate šta se sve dogodilo u toku ove konverzacije pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

#Slobodan Radanović

'