AKTUELNO

Zadrugari uspeli u akciji mirenja bračnog para.

Prošle noći, održana je još jedna emisija, u kojoj je domaćin bio Miki Đuričić, a i ovoga puta, njegovi gosti bili su Maca Diskrecija, Divna DNK i Marko DNK.

Foto: TvPink Printscreen

Ostali zadrugari bili su publika, ali i aktivni učesnici u delu programa koji je vodio Miki. Svi oni, sinoć su imali jednu nameru, a to je da učvrste brak takmičara koji je u poslednje vreme na tankim nogama, zbog Mace, ali i zbog Baneta Čolaka, u kog je Divna izjavila da je zaljubljena.

Foto: Pink.rs

POGLEDAJTE: NAPRAVILA PRVI KORAK! Divna se bacila na OVOG ZADRUGARA i htela da ga POLJUBI, Marko ljubomoran: ONA HOĆE DETE SA DRUGIM! (VIDEO)

Meni se nije desila prevara, osim sa Žikinim sinom, do sada mi se niko nije sviđao. Ja ovde sam došla u rijaliti, ne da prevarim Marka ili da spavam sa nekim, može da mi se sviđa bilo koji, ali kao prijatelj. - rekla je Divna, nakon čega je dobila veliki aplauz.

Foto: TvPink Printscreen

Maca je dodala da joj je mnogo žao Divne, jer ona nije zadovoljna, pošto Marko nema ono što njoj treba u krevetu. Inače, Divna je izjavila danas, kako želi do kraja godine, da sa svojim suprugom dobije drugo dete.

Ja hoću da imam sa nekom odnos, kad budem izašao iz Zadruge. Ja imam jednu osobu sa kojom ću da imam odnos kad izađem. - izjavio je Marko DNK, koji je posle ove rečenice dobio veliko negodovanje ostalih zadrugara, jer je priznao da nije veran Divni!

U drugom delu, Marko je otkrio da možda ima još dece, ali ne sa Divnom. Šta je rekao, pogledajte:

Za kraj, ukućani su tražili od Marka da Divni odnese cveće, što je posle nekoliko ubeđivanja i učinio. Bračni par, nakon svega, napokon je ostao sam, pa su njih dvoje mogli malo više da se zanesu u razmeni poljubaca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: S.K.

#Divna i Marko

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'