AKTUELNO

Nova svađa bračnog para.

Kristina Kija Kockar prethodne noći je imala priliku da se uveri šta je njen suprug Slobodan Radanović uradio nakon što su jedno drugom priznali ljubav u emisiji "Amidži šou". Naime, pevač se pomirio sa Lunom Đogani, sa kojom je i varao Kiju, a nakon grljenja i maženja, njih dvoje su završili u kupatilu.

Foto: TvPink Printscreen

Kockarevu je ovo veoma pogodilo, pa je i danas morala ovo da prigovori suprugu. Njih dvoje su se svađali na očigled svih zadrugara, a Kristina nije štedela reči na Slobin račun.

Ti si potvrdio ono što sam ja rekla u "Amidži šouu" ali onako u tvom fazonu kako bi posle mogao da izvrćeš. Mogao si da manipulišeš, kako si me zagrlio iza sažaljenja, kao sestru, prijateljski kao bratanicu, kao sestru, možda ćeš na kraju i tata da mi budeš. Najmanji problem je čokolada. Ti si posle toga otišao u kupatilo sa njom, pijan, kažeš joj da dođe za tri minuta. Kad sam ja došla i videla, haos. Ti si nju već je*ao milion puta ali opet, ovo je pokazalo koliko si ti jadan - vikala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba joj nije odgovarao i pokušavao je da smiri situaciju i obustavi ovu raspravu, međutim, Kristina nije prestajala.

Ne mogu da shvatim kako možeš da budeš tako bezobrazan, a najviše me povredilo zato što sam ti verovala - besnela je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MAZILI SE PO INTIMNOJ REGIJI? PLANULE NOVE LJUBAVE VARNICE: Ovi zadrugari završili u vreloj akciji kod bazena! (VIDEO)

Ostali zadrugari su znatiželjno posmatrali ovu svađu a supružnici nikako nisu spuštali loptu.

Je l' se nekad zapitate o svojim s*anjima? Kad legneš u krevet, da li se zapitaš da li si ti nešto loše uradila - pitao je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj ti da pričaš o mojim s*anjima. Ja sam bila iskrena a ti si posle zvao ljubavnicu u wc! Ja znam šta sam uradila, ali te stvari ne ponavljam. To što nisi ništa radio u wc-u sa njom ne poriče činjenicu da si bio sa njom u wc-u. Od*ebi od mene - vikala je Kija.

Kristina i Slobodan nisu mogli da razgovaraju normalno a raspravu su završili "na ratnoj nozi" i ozbiljnim pretnjama da će jedno drugo psihički maltretirati do kraja rijalitija.

Kompletnu svađu supružnika pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'