AKTUELNO

Žestoka svađa u Beloj kući oko bračnog para.

Prethodne noći u Zadruzi su učesnici odgovarali na pitanja gledalaca. U toku emisije nastala je velika rasprava oko najpoznatijih supružnika na ovim prostorima Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića.

Lepi Mića je zamerio Milanu Miloševiću što podržava i brani Slobu i Lunu Đogani a neprestano podbada Kiju. Ovo je pokrenulo pravu buru u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Da, slažem se sa Mićom. Za njih ima i te kako materijala, ali ja sam uvek ta koja je glavni lik u svim tim šalama na radiju. Meni to ne smeta, nemam zamerke, što se mene tiče mogu da me pominju non-stop. On je njih pominjao prva dva meseca dok Milan nije pomislio da ima interes od Slobodana ali to mu je, odmah da mu kažem, propala investicija. Što se mene tiče, možes slobodno da me napadaš ovde non-stop - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikad nisam ustao za stolom i napadao Lunu. U lice joj kažem sve što mislim. To što smo mi dobri i što je ona iskrena osoba, meni odgovara. Ja to ne podržavam što je sa oženjenim muškarcem ali cenim tu njenu iskrenost. Nikada nisam Lunu branio za stolom. Ako ćemo o interesu, onda meni treba i Kija, i Sanja, Matora pa i Maca. Dokle god ja ćutim i ne iznosim sve iz privatnog života, štitim i tebe (Kiju) - odgovorio joj je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Nije problem u tome, već je problem što imaš dvostruke aršine. Ustaneš i kažeš Sari "Pisala si pisma oženjenom muškarcu" a štitiš Lunu koja je uradila još goru stvar ili Slobodana koji je tek loše uradio. Ja mislim da ti nisi prva dva meseca video kakva je priča između njih pa si ih napadao, sada si shvatio sve i sada si počeo još pre vremena da radi Slobodanu PR. Računaš na tu saradnju sa njima, ali Slobodan može da ti okrene leđa, on je sklon tome - odbrusila mu je Kockareva.

Nakon ove rasprave u svađu su upletene i informacije iz spoljnog sveta kojim se novinar poslužio kako bi prozvao Kiju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam da si pored njega (Slobe) i Struke bila sa još jednim pevačem, sa Darkom Lazićem. Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovde u Beogradu. Vi odlično znate da je sve što ovde govorim suva istina. Ispred prodavnice su ti rekli da više ne pominješ Andrijino ime i da se kloniš Filipa. Rekli su ti da više nemaš dečka - povikao je Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON JE MOJU MAMU UDARIO: Kija otvorila dušu Zorici, pa priznala šta je Slobinom ocu zamerila! (VIDEO)

Ništa od toga nije istina. Ti lažeš. Sve što si izneo nije tačno. Sve ćeš mi objasniti ovo - pokušavala je da dođe do reči Kija.

Kako je izgledala ova veoma burna situacija, pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'