AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija Zadruga Specijal, a naredni sagovornik Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Dejan Dragojević. Kada je reč o Dalilinom stavljanju Filipa na prvo mesto, kada je reč o 'najpozitivnijoj' osobi, Dejan je imao da doda:

Naš odnos i ono što smo prošli, nekako nas stavi u isti kalup i kako je ona ostavljena, pa i ja sam. Kažem joj da nas ne može porediti, kako se on ophodio prema njoj. Ja imam svoje kvalitete i stvari koje ti ja zameram i on ima stvari koje ti zamera. Porediš me sa osobom koja ti je vređala i mamu i tatu i koja ti je razvela. Bude mi na kraju žao što joj spomenem neke situacije - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te boli i koliko je za tebe ponižavajuće što je Dalila kraj njega i da je nasmeje - pitao je Darko.
Ima i on neke smešne fazone. Moraš nekad pogoditi u centar pikada ako gađaš ceo dan. Ona kao razmišlja, pa me stavila na treće mesto, bolje me nemoj ni pominjati. To je isto kao da nahranim dvoje ljudi, ostanu kosti, pa ja dam te kosti trećem. Je l' on zabavan kad ponižava druge, a nije kad ponižava tebe? Hoću da bude fer i korektna. Ako te je on oskrnavio, nemoj ustajati i njega stavljati na prvo mesto, a mene na treće. U njihovoj raspravi sam mogao surovo da komentarišem, ali neću. On je muški i ne intresuje ga, a Dalili se odvija život, kao i meni i ona prolazi kroz sve srčano. On je privukao dete, pa kad mu se obilo o glavu, on se pere...Njega ne zanima kako će se ženski rod nositi sa posledicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svestan da sebi činiš samo loše - pitao je Tanasijević.
Znam, ali ne mogu, stiska me u grudima. Neopisiva je situacija...Sad kada bih bilo šta prokomentarisao, smatram da bih samo nju povređivao. Srećan sam pored nje. Organizam mi to oseti, krenuo sam da jedem i sve.
Je l' imaš nešto da poručiš svojoj porodici - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ništa, ja sam njima već rekao. Sam proces rijalitija je težak. Nekako, ja koji prolazim kroz ovo sve sa osobom sa kojom sam živeo. Nek se ne sekiraju, samo nek ne komentarišu. Koliko god meni bilo loše, u suštini mi je dobro, jer sam ja to hteo da uradim. Pozdravio bih ih sve kod kuće i čestitao bih im Božić - rekao je Dejan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić