AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar pozvao je Božu Džonsa kako bi otkrio kako je došlo do sukoba sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Božo, da li misliš da te Bebica namerno degradira? - upitao je Darko.
Mene Bebica namerno provocira, radi radi sad sve kako bi mene ponizio. Ja sam rekao isto što većina učesnika misli, a to je da Teodora radi sve namerno, kako bi napravila Bebicu ljubomornim, izaziva u njemu sve najgore - kazao je Boža.

Pripadnica sedme sile pozvala je potom Darijana Radumirovića, kako bi otrkrio da li su mu se pojavile iskrene emocije prema Miljani Kulić, pre nego što je ona napustila Belu kuću.

Osetio sam nešto. U jednom trenutku sam samo osetio nekiu iskru, ali nismo imali priliku da razvijemo išta - kazao je Dario.
Kako kometarišeš to što ti je rekla da joj je atrološkinja napolju predvidela da će upoznati nekoj sa tvojim početnim slovom imena i da će biti poseban za nju. Misliš li da je to istina? - upitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim zašto bi imala razlog da laže. Ja sam se potrudio da joj bude lepo pored mene. Bilo mi je lepo dok smo se družili.Više stvari sam hteo sa njom. Ja sam rekao da bih voleo da se Miljana vrati i bio bih pored nje. Uradio bih neki zadatak, kada bi ona mogla da se vrati ovde - kazao je Dario.
Da Miljana nije izašla, do čega bi doveo vaš odnos, šta misliš? - upitala je novinarka.
To niko ne zna, teško je prognozirati, ali bi bilo slatko da je išlo napred - odgovorio je Dario.
Imaju li Sneža i Miljana sličnosti? - upitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa...nemaju one puno zajedničkih stvari. Miljana je mlada, pametna, slatka, atraktivna devojka, Čak i da je više ne vidim, pamtiću je do kraja života. Snežana ima neke svoje kvalitete, ali o tome neću i ne zanima me - kazao je Dario.
Da li ti je ona nekad nagovestila da si ti njen drugi Zola? - upitala je novinarka.
Jeste, ali ja ne bih voleo da budem upoređivan sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.