AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredni gost radio emisije "Amnezija" Milene Kačavende i Marka Janjuševića Janjuša bio je Lepi Mića koji je prokomentarisao aktuelna dešavanja između Janjuša i Aneli Ahmić.

Zvala sam te da prokomentarišeš situaciju između Janjuša i Aneli - rekla je Kačavenda.
Smatram da Janjuš mora da ima stav i ne sme da dopusti da nju vređaju njegovi. Ivan, Lakić...Moraš da je braniš kakav god odnos imao sa njom. Ti se ponašaš kao žena, kukaš...Ja ne mogu da dozvolim da joj neko nešto kaže, a sa njom se sprdaju, a onda kažeš na sve to da ona glumi trudnicu - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je ružno što ja kažem - rekao je Janjuš.
Onda te boli ku**c. Kako da ti da je poljubiš u stomak posle onakve priče?! Žena je kao cveće, zaliva se svakodnevno - rekao je Mića.
On je osetio potrebu da me poljubi u stomak tek kada je stiglo ono pitanje za to - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne menjam moje odluke, to je to - rekao je Janjuš.
Njihovi odnosi ne treba da se tiču rođenja deteta, ako odluče da se to dete rodi, oni treba da ga odgajaju - rekao je Mića.
Mićo, prokomentariši moj i Janjušev odnos - rekla je Kačavenda.
Ja sam očekivao ovo od vas, zato što je bilo između vas varnica koje ste vi vešto prikrili. Ja govorim moje viđenje. Ja sam to rekao Lejdi, može da ti potvrdi. Jedna rečenica Lakića mi je čudno da sruši prijateljstvo od devet meseci, znači da je on to mislio...To ste vi, ne treba da pokušavate bilo kakvo glađenje, ne treba da se vređate - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da on i Aneli nikada neće biti zajedno, ne mogu da spoje tri dana, ali mislim da treba da naprave dogovor oiko deteta i da popričaju kao ljudi...Da li će Aneli roditi dete?! Ja se u to ne mešam. Ako rodi to dete, njih dvoje treba da budu roditelji, ona treba da stavi na vagu sve i da u isto vreme razgovara sa njim - dodao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić