AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Anđelo Ranković, koji je progovorio o sukobom sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet je došlo do svađe sa Matorom pre nekoliko dana, šta se tu dešava? - upitao je Darko.
Ona je rekla da se priomirila, ali sam ja znao da samo laže. Besna je, asujetna i nervozna, a to je eskaliralo pre nekoliko dana. Ne uvlačimo je Anita i ja u svađe, nego ona sama sebe time što je ušla u kupatilo onda kada je tu bila Anita. Njen cilj je bio da neko ko posle nje uđe, vidi da su Anita i ona u kupatilu i da nafiluje kako su bile same tu, a da se ja naljutim na Anitu. Matora je svesna svega što radi, samo želi da napakosti - istakao je Anđelo.
Kako ti deluju Miona i Ša? - upitao je Darko.
Ša je mirniji, ali šta da kažem kad je pre dva dana plakao. Mislim da ovaj mir neće potrajati. Anita voli Aneli i Mionu, ali mislim da to mirno stanje u njihovoj vezi neće potrajati. Mislim da je Ša sve kraći sa živcima, a onda je jako flegmatična. Mislim da mir ne može da bude prisutan dok je Stanislav tu. Stanislav ih neće dirati, ali sada sve zavisi od Ša ako bude želeo da se primir - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.