AKTUELNO

Njihov stav je jasan!

Filip Car otpočeo je u "Zadruzi", pred milionima gledalaca, ljubavnu vezu sa udatom Dalilom Dragojević, što nedeljama unazad drma celokupnu javnost. Pritisak zbog javne preljube trpe i članovi porodica aktera ljubavnog trougla, a sada se za medije oglasila i rođena sestra Filipa Cara, koja ističe da zbog dešavanja u rijalitiju trpe svakodnevne uvrede i pretnje. Sve su, ističe Filipova sestra Dina, prijavili policiji.

Foto: TV Pink Printscreen

- Razumem položaj u kom se nalazite i da radite svoj posao, ali na meni je da u svrhu zaštite, dobrobiti svoje porodice, naše privatnosti i zdravlja upozorim kako ne bismo svi trpeli veće posledice određenih akcija. Naime, otac mi je bolestan te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je po velik znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe - poručila je Dina za Telegraf JetSet.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Na pitanje kakav stav ima po pitanju veze njenog brata i Dalile Dragojević, Dina je rekla:

- Taj stav je opštedruštveno prihvatljiv, to je udata žena i tu staje svaka priča. To je naš stav i ništa više ne bih dodavala. Što se tiče gospođe D. D. tu staje svaka priča i komentar na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Zadruga