AKTUELNO

Nevena ima jasan stav!

U pušioni sede Martina Petrović, MC Isko, Nevena Savić i Sale Luks. Razgovoraju o aktuelnim temama i Viktoriji Mitrović.

Ja sam prvi rekao Viktoriji, ustao i rekao pred svima, ti si prostitutka, baviš se prostitucijom, ona je rekla dobro bavim se prostitucijom, ali eto ja sam sa njom top sada - govorio je Isko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mnogo toga znam, ali neću pričati dok me neko ne dira, ako me baš zakači, ali šta je tebi ona rekla? - pitala je Savićeva.
Nešto smo se posvađali, nešto mi je rekla seljačino. Ne sećam se, ali mi smo sada top, izašli na cigaru, pušili zajedno - dodao je Isko.
Ali ti i ja smo se zakačili ali ništa nisi izneo, rekao mi si sa strane - rekla je Nevena.
Impulsivno reaguješ, to za Viki, šta se to tebe tiče? Ona ako hoće sama neka kaže, ali ovako se to tebe ne tiče. I Zverka je ustao pa rekao ti se baviš prostitucijom, a posle joj se izvinjavao. Nije bitno to, to nije tvoja stvar, ispadaš bezveze, trčiš pred rudu. Da li ćeš biti veći čovek ako mi kažeš da sam ku*va? I da jesam to je moja stvar, to je moja pi*ka, moja roba, šta koga se tiče. Nego za Viktoriju, nije bitno to nego kakav je ko čovek, a ona je dobar čovek - nastavila je Nevena.
Od svih ljudi ja gotivim nju i Sandru Čašrić, ali gotivim i tebe i Saleta - dodao je Isko.

Foto: TV Pink Printscreen

To bi isto bilo da ja ustanem i kažem radila si to i to, ma šta koga boli uvo? - rekla je Nevena.
Rekla je imam pitanje koje će da napravi haos i pita me šta je bilo sa Mimom. Rekla sam da uzima sve živo, a nikada ne nudi ništa, jede malo vamo malo tamo a nikome ništa - govorila je Mima.
Ima trista obrva i ne daje ni jedne - dodao je Sale Luks.
Viki i ja kad smo bile u budžetu, sve smo delile, sve! - rekla je Nevena.
Ja kad imam uvek daću i zadnju cigaru - rekao je Isko.
Jedino ti ja nisam tražio cigaru, meni je trulo to tek si došla, nova si imaš cigare ali ne mogu - naveo je Sale.
Ma ja sam takva i ne zanima me da li se to vidi, bitno mi je samo da znaju moji prijatelji, rodbina, moji bliski ljudi, ostalo me ne zanima - nastavila je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga