AKTUELNO

Jasan stav!

U toku je specijalna emisija, voditeljka Dušica Jakovljević je vaš večerašnji domaćin. Naime, ona je u ovoj emisiji ugostila majku Milice Veselinović i brata Dejana Dragojevića, Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Opšti utisak je da Dalila izgleda kao jedna zaljubljena devojčica, ona blista od sreće. Kamen u džepu nosite godinama pa ako ga izgubite biže vam teško, a ona u sred problema sa svojim mužem ona kaže da je nikad srećnija - navela je Dušica.
Nju je taj kamen izgleda žuljao. Neće se oni tako lako razvesti, oni žive rijaliti život. Ona je zaljubljena i to se jasno vidi, nju je Car poljubio ona kao na lotou da je dobila, neće moći da spava celu noć - rekao je David.
Kaže da je videla sebe u Caru i kada ga pogleda zna šta misli. Ona je devica u horoskopu - nasmejala se voditeljka.
Ja sam devica ali muška, znam ja šta ona misli. Sve je meni jasno i odlično to čitam, tako da joj je sve džaba - našalio se David.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko ne živi u stvarnosti kao na Instagramu. Ljudi kao nenormalni to prate i gledaju a i veruju u to. Ona je znala kako da okrene situaciju u svoju korist, sada će svaliti kako je sve sama radila a on nije ništa - rekao je David.
Ne znam da li si čuo da je Car odobrio njen stajling, da je davao instrukcije šta da obuče i kako da se ponaša - nastavila je voditeljka.
Ne znam kako mu ne proradi ona muškost, da kaže bre da li ti mene zajeb*avaš, šta je ovo, o čemu se radi? Evo meni sada kuva kada slušam ovo, sad bih ušao tamo i napravio haos - Dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga