AKTUELNO

Prvi put nema jasan stav.

U toku je specijalna emisija, čiji je domaćin Dušica Jakovljević. Večeras je ugostila Davida Dragojevića, rođenog brata Dejana Dragojevića i majku Milice Veselinović, Ana Veselinović. U Šiša baru Miljana Kulić je porazgovarala sa Darkom Tanasijevićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se ovo zbiva u Zadruti? Kakav je ovo haos sa Dalilom, Carem i Dejanom? - pitao je Darko.
Preživljavala sam sve emotivno, a onda sam shvatila da sam budala. Sada se pitam da li je sve to gluma. Kako je moguće da imaš burmu pet godina, a da toliko praviš udalu od svog muša. Njen tip muškarca je zapravo Car i podseća na njenog bivšeg dečka Mladena i ona je navikla na te odnose gde je haos i lupanje i svađanje. Car i Mladen su jako slični karakteri, na neki način je njoj sav taj mir dosadio, i sad joj treba ono prvo. Dalila je takva da može da radi sve iz inata, ništa ne može da me iznenadi. Filip je jako iskren, vidi se da je zaljubljen i to nije pitanje. Čudan mi je Dejan, svako bi polupao pola Zadruge do sada, odlepio bi ili tražio da izađe. Ono što je rekla sinoć da se naljutila jer je neko slikao nju i Cara, to je glupost, da su samo pričali samo zašto bi besnela? Ko zna šta je to bilo u bekstejdžu i šta je taj neko slikao - navela je Miljana.
Zbog čega misliš da Dejan toliko grčevito želi da zadrši? - pitala je Miljana.
Ne znam. Svakako možda to što je u problemu sa porodicom, svašta su prošli, problemi sa bratom, majkom, osude drugih. Navikao je na nju možda. Uvek kaže da ne može ništa da ga poljulja ili poremeti. Meni je sve to čudno i nije normalno. Ili će se povući iz odnosa sa Carem i dokazati da se igra. Mada mislim da ne ulazi u vezu sa njima jer joj Car nije siguran. Prvi put ne znam šta da kažem, da li je gluma ili je iskrena ne znam. Videćemo kako će reagovati Dejan kada bude video klipove, možda će se tek tada videti prava emocija. Pitala sam je u jednom trenutku da li sve glumi, pitala sam je da li se zaljubila. Pričala mi je da je u odnosu bila i muško i žensko pa me je pitala za savet. - dodala je Miljana.
Da li si razočarana? - pitao je Darko.
Jesam iskreno. Bude mi žao kad vidim suze, ali kad vidim a se smeje promenim išljenje. Srećnija je sa Carem to se vidi i nasmejanija. Ona voli te odnose, nju to gura, a Car je podseća na njega. Iz inata tom Mladenu se i smuvala sa Dejanom, to svi znaju, ne znam - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto misliš da je Marko otišao od Sandre i došao kod Marijane? - pitao je voditelj.
Ma on je jedno dete, njemu se dopada Stanija da se razumemo. Kada je ona tu on zaboravi na sve pa i na Marijanu. Sam je i priznao da mu je to prijateljstvo najvažnije. A Stanija ga samo koristi za neku priču, nju baš briga za sve. Da je prava drugarica sklonila bi se od svega a ne ležala tu pred Marka - navela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci kažu da znaš da naljušiš, pa nas zanima ko su za tebe devojke lakog morala? - nasmejao se Darko.
Jasno je, imam ja taj njuh. Tako sam i za Dina pogodila, pa me je izvređao. Sanja, Marijana, Ana Spasojević, ne znam strah me da nekoga ne zaboravim - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga