AKTUELNO

Šokantna noć!

Prošle noći na velelepnom imanju Veliki šef organizovao je još jednu nezaboravnu žurku, a o dešavanjima koja su se desila tokom noći sigurno da će se dosta komentarisati. Što bi se reklo, od ljubavi do mržnje tanka je nit.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre svega Veliki šef poslao je pismo i budžete za žurku, pa je ovonedeljni vođa Aleksandra Nikolić podelila po sopstvenom nahođenju.

Tokom žurke Ana Bulatović prišla je Maji Marinković kako bi je upitala zbog čega je mirna kada je Marko Janjušević Janjuš u pitanju, a ona ju je njenim odgovorom šokirala, te je istakla kako je sa njim definitivno kraj.

Međutim, izgleda da je Maja imala druge namere, pa njen bivši dečko Milan Janković Čorba nije časio časa, te joj je odmah prišao kako bi ispitao koje su njene namere kada je izolacija u pitanju, budući da su izabrani za potrčke ove nedelje od strane Nikolićeve. Potom joj je Dragana Mitrović održala predavanja o njenom ponašanju i ukazala gde pravi greške.

U jednom trenutku pojavila se i Tara Simov na žurki, te je odmah zaigrala sa svojim voljenim Nenadom, i to poprilično vreli ples, što je kasnije i on potvrdio. Međutim, ruže nisu dugo cvetale, pa su se ubrzo njih dvoje posvađali, jer je Tara uvidela kako Ša odmerava Paulu Hublin, zbog čega su se žestoko pokačili.

Ono što je sve iznenadilo jeste to što su se Kristijan Golubović i Marko Janjušević Janjuš posvađali, ali samo nakratko i to je razlog bio novac.

Nakon što se žurka privela kraju u izolaciji vladala je prava ratna zona. Naime, Ana i Maja su se uputile ka izolaciji, gde se već nalazio Čorba, pa je Bulatovićeva počela da ga ubeđuje da voli atraktivnu zadrugarku.

Ono što je sve iznenadilo jeste to što su Kristijan i Kristina Spalević prešli u sobu za rehabilitaciju, gde su odlučili da u bračnom krevetu provedu noć.

Autor: O. B.

#Zadruga