AKTUELNO

Bila je ovo burna noć!

Prošle noći u Beloj kući održana je još jedna emisija ,,Pitanja novinara", a zadrugari su odgovarali na vruća, intrigantna i direktna pitanja predstavnika sedme sile.

Na početku večeri prva tema bili su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, koji su pokušavali da nadmudre jedno drugo i izbore se za titulu ,,Ja sam u pravu". Došlo je do žestokih reči, burnih svađa, ali sve vreme su se držali o končić da im veza ne pukne.

Zatim su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš dobili priliku da iskažu i objasne u kakvom su sada odnosu. Tu je tek bilo napeto, budući da je Janjuš poručio Maji da je ne voli, te je ona naravno briznula u plač, a potom je na sve načine pokušavala da dobije njegovu pažnju, što joj je i uspelo na kraju.

Sledeća tema bili su Mina Vrbaški i Fran Pujas, koji su progovorili o njihovom odnosu, a u sve se umešao i Filip Car, koji je svojim izjavama šokirao sve prisutne. Zbog njegovih reči koje joj je uputio, Mina je odlučila da definitivno Caru pusti tužbu, što je i najavila u emisiji.

Nakon što su dobili poklone, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić pred svima su u emisiji progovorili o problemima, te je zadrugarka istakla koliko joj je teško palo to što je ranije pominjao njegove bivše devojke Ivanu Šopić i Ivu Grgurić.

Međutim, to nije sve, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković definitivno su poravnale račune pred milionskim auditorijumom, nakon što se plavokosa zadrugarka izvinila njenoj bivšoj devojci.

Nakon što se emisija završila, Veliki šef poslao je važno pismo zadrugarima povodom današnje svadbe Aleksandre i Janjuša.

Dragi zadrugari, kao što znate sutra je veliki dan. Aleksandra i Janjuš će stati na ludi kamen. Neophodno je da pratite upustva. Mladoženja ne sme da vidi mladu, zato će ona spavati u hotelu, a u 11 će biti organizovan frizer. Mladoženja mora da bude odmoran i spavaće u rehabilitaciju. Sutra u 13h morate biti spremni za svadbu decenije. Evo kako treba da izgleda svadba, mlada mora da ima nešto plavo, nešto novo, nešto tuđe i nešto staro. Mladoženja dolazi do hotela sa svatovima, mladini će kiti goste. Mladoženja treba da pogodi jabuku. Igraćete kolo, svatovi će ići za mladom i mladoženjom na venčanje. Mladoženja treba da prebaci mladu preko praga. Stari svat objavljuje da počinje veselje - stajalo je između ostalog u pismu.

Zbog toga su Tara i Ša morali da se isele iz sobe za rehabilitaciju, budući da će Janjuš tu provesti ove dane zbog venčanja, što je samo dalo znak Maji da uleti i pokuša da izvuče još jednu šansu, što joj je i pošlo za rukom.

Autor: O. B.

#Zadruga