AKTUELNO

Mnogo dešavanja ja obeležilo noć za nama!

Subota veče je rezervisano za sedmu silu, koja sa zadrugarima u emisiji "Pitanja novinara", prečešljava sve goruće teme u Beloj kući. Samo veče je počelo pravim iznenađenjima.

Naime, Miljana Kulić je dobila poziv sa svojom majkom Marijom Kulić koja je kod kuće, jer se leči nakon operacije kancera.

Foto: TV Pink Printscreen

Mikice, je l' me čuješ? Pa gde si zlato? Jesi dobro? - javila se Marija.
Mamice pričaj mi brzo, kakvi su rezultati? - pitala je Marija.
Dobro smo, sve je završeno, evo i tata je dobro. Evo ga Željkić. Nemoj da plačeš, sve je super, sada smo odlično - govorila je Marija.
Je l me ne lažeš? Kad ćeš da kreneš sa hemioterapijom? - pitala je Kulićeva.
Ne lažem. Još je rano, za šest nedelja tek. Nisam jela 15 dana, moram da smršam. Nemoj da brineš, bili smo u najboljim rukama - odgovorila je Marija.
Željko, evo je mama. Je l' voliš mamu? - pričala je Miljana.
Budi dobra, pametna kao što jesi, nemoj da se glupiraš, pusti budalaštine, slobodno se opusti, iznosi svoje mišljenje. Nemoj da se sekiraš, sada je odlično, najgore je prošlo Nemoj da se spremim da dođem na mesec dana, a ti koji su te napadali, nemoj da im dođem. Budi dobra, zlatna si mi. Tata ne može lepo da priča, još se nije oporavio posle operacije. Nemoj da ćutiš nikom, rekao ti je tata - poručila je Marija.

Nakon Miljane Kulić, Jovana Tomić Matora je imala priliku da takođe razgovara sa svojom porodicom, a evo šta su imali da joj kažu nakon svega što se izdešavala u zadruzi.

Gde si mamice? Gde si Dudice? - pitala je Matora.
Kako si ćero? Nemoj da plačeš - rekla je Matorina mama.
Dobro sam, malo mi je teško, malo mislim na vas više. Sanjam svašta, pa mislim ma vas - rekla je Matora.
Nemoj da razmišljaš, još malo i dolaziš. Tata je dobro - govorila je Jovanina mama.
I na violinu ide Duda, ljubi je tetka. Kad dođem kupiću ti violinu - rekla je Matora.
Šta treba za rođendan da ti pošaljem? - pitala je mama.
Gledamo vas, budite dobri, družite se, slušaj Erminu, nemoj da se ljutiš na nju - dodala je Jovanina mama.

Dok su ostali zadrugari komentarisali pozive svojih cimera, Maja Marinković i Marko Janjušević su ponovo imali okršaj zbog Aleksandre Nikolić.

Iskuliraj malo, budi normalna, dva, tri dana, je l' možeš? - upitao je Janjuš, a Maja ga je samo gledala.
Biću normalna, jesam li ti rekla pet puta?! Ne znam šta da radim sa kosom, ološ mi je iščupala pola kose - uzvratila je Maja.

Maja je sve vreme kukala i tražila da joj Janjuš ponavlja da joj je obećao da sa Aleksandrom Nikolić neće progovoriti ni reč.

Idi u ludnicu ako ne možeš da ukapiraš! - odbrusio je Janjušević.

Maja Marinković se zaklela u svog oca Takija da neće obnavaljati vezu sa Markom Janjuševićem, ali je istu zakletvu pogazila! Novinari su upravo želeli da čuju razlog, usled kojeg je Maja i na sopstvenog oca zaboravila.

Malo me je sramota da pričam nakon svoje zakletve. Slažem se sa njim, danas sam videla kako mi je prišao i ne mogu da pobegnem od svojih emocija. Trudiću se da budem normalna i ispoštujem naš dogovor. Samo bih volela da nema nikakvu komunikaciju sa osobom sa kojom ja nisam u dobrim odnosima. Emocije su jače od svega. Nas dvoje smo sada zajedno, da - objasnila je Maja.
Ja ranije nikada njoj nisam terao inat, niti sam imao potrebe, niko me nije interesovao. A sada taj period, ja sam spontano krenuo da se družim sa Aleksandrom. Najžalije mi je što sam sa njom ušao u neki odnos, zbog toga se najviše kajem. Sada je Maja videla koliko male stvari mogu da zabole, a kako su mene bolele neke veće stvari. Njoj je bilo mnogo teže. Mora da shvati to, ne može bez mene, makar bila sa desetoricom, ona misli samo na mene. Ja sam dozvolio te scene i grebanje, zato što sam bio dobar prema njoj. Sramota me je i svih onih klipova, niko ne bi izdržao ono što sam izdržao ja sa njom. Ja bih sada voleo da bude normalna, da bude pored mene, samo to da radi - rekao je Janjuš.

Dok su Maja i janjuš razgovarali sa novinarima, Mišel Gvozdenović je odlučio da otkrije tajnu Aleksandre Nikolić.

Aleksandri se ne sviđa Janjuš, Aleksandri se dopada njegovu društvo, da se uživa, to kocka, rulet, kad ti ja kažem. Aleksandri se sviđa Janjuševo društvo, meni je priznala to! - rekao je Mišel.

Kao grom iz vedra neba, marko janjušević je nakon svega ponudio Maji Marinković dete i brak! Oni su sada u skladnoj vezi, ali ćemo videti koliko će ta idila potrajati!

Hoću bebu! - poručila je Maja.
Šta hoćeš? - upitao je Marko.
Bebu! - ponovila je Marinkovićeva.
Možda bi te beba smirila - odgovorio je Janjuš.

Miljana Kulić i Kristijan Golubović su danima u toplo - hladnim odnosima,a tokom noći je Golubović tvrdio da je Kulićeva zaljubljena u njega kao i da vmu je tražila da imaju odnose.

Bila sam pod stresom, mnogo sam se brinula za mamu i tatu, ali posle poziva mi je malo lakše. Videla sam, hvala Bogu, molila sam se Bogu i moliću se, biće to kako treba - rekla je Miljana.
Pratio sam šta si komentarisala što za stolom, što van stola, u jednom trenutku si rekla da se Kristina nakačila na tebe zarad dužeg opstanka, mene interesuje kako ti komentarišeš nju? Kako ti se čini i kako ti se čine glasine da si ti ljubomorna na nju zbog njenog odnosa sa Kristijanom? - upitao je Darko.
Nisam ljubomorna ni na jednu devojku, pa ni na nju! Ja sam sa Kristijanom bila u prijateljskim odnosima, do one večeri. Ja u rijalitiju nemam prijatelja, to je moj problem. On meni ne misli loše, ali je na taj način pokušavao da mi objasni neke stvari koje meni nisu bile jasne. Ja sam saznala za tatu, pa tek kasnije za mamu, krili su to od mene, i veruj mi da sam pogubljena i svih ovih dana, idem tamo, ovamo, ne znam da li sam došla ili pošla, totalno kao guska kroz maglu. Treba mi vremena da se oporavim od tog naglog stresa. A što se njega tiče, pogodila me je ta rečenica koju je izgovorio. Uvek sam bila ljubomorna, i kada je Mišel bio pored njega, ali to da sam zaljubljena. Nisu lažne optužbe, mi smo pre toga imali svađu, pa svađu sa Kristinom, gde je ona meni rekla za ruž za usne, dan pre toga je krenula rasprava, onda je izašao taj klip, pa su komentarisali to što su videli - izjavila je Kulićeva.
Kristijane, kako se tebi čini sve ovo i kako komentarišeš Miljanino ponašanje? - glasilo je pitanje.
Nakon mog boravka u apartmanu i sve ono što je Miljana pokazivala tokom mog odlaska tamo, svi su primetili kako se Miljana ponaša prema meni, posesivno, ljubomorno, zahtevno. Ja sada ne bih da sipam so na ranu, preveliki sam šmeker, ne bih da je uvredim, koju ja ni ne gledam u ženskom smislu, nego da joj je trebala pomoć. Previše sam se dao tome, onako kako samo ja znam, što je ona na grub način koristila. Ona ima u svom mentalnom sklopu neki kurcšlus i bude super sa vama, i kažem joj idi donesi to i to, ali je ona alava, ona ne shvata. Ona želi da niko ne postoji, osim nje, kada ste u odnosu sa njom, ona ne možeda podeli život sa njenim potrebama. Jednom kada joj nešto ne uradite, gleda vas sa mržnjom, transformiše se u monstruma. Ti postupci mi govore da je ona u tom trenutku bila jako zaljubljena u mene, kao u prijatelja, u moje postupke, ali i neke druge emocije, ja sam džentlmen, ne bih da ispričam sve šta je bilo. Ona ako hoće da ide na poligraf, neka joj se postavi pitanje da li je tražila seks od mene pismenim putem, ja mogu da dam dokaz u pismenom formatu - tvrdio je Golubović.
Kada je vrag odneo šalu, kada je on to rekao, ja sam prestala da idem u pab, ne idem više tamo, ja mogu da idem na poligraf. Evo, idi, donesi pismo! - rekla je Miljana.
,,Dođi da radimo ono", pitajte je na poligrafu, ako ja ispadnem lažov, dajem sve njoj. Ono pogrdno što kaže da sam ja paćenik, koji hoće da su sve žene zaljubljene u njega, to nije istina, ne mogu ja da zaljubim druge žene u mene - tvrdio je Golubović.

Nakon spekulacija da mu je Miljana tražila da imaju odnose, povela se i priča o Kristijanovom prisnom druženju sa Kristinom Spalević.

U šali sam rekao da bih Miljanu je*ao za 100.000 evra! Plaćala je i Zolu. Ti si, Miljana, sebe kompromitovala svojim ponašanjem - rekao je Kristijan.
Bubice smo imali i ti i ja uvek, narod sve zna. U sredu je svaka komunikacija sa njim prekinuta, kada je rekao da sam želela se*s sa njim - pravdala se Miljana.
U sve na svetu se kunem da mi je tražila se*s! - dodao je Golubović.
Ja sam odmah sebe pronašla u pabu, Kristijana sam navela za prvu osobu koja mi odgovara. Kada mi se sve sa Filipom izdešavalo, prvo sam otišla kod Kristijana, jer me je Čorba nešto ponižavao. Kristijan je bio tu za mene, jer sam se loše osećala, zbližili smo se, pa sam još više vremena počela da provodim sa njim. Konkretno, nisam zaljubljena u njega, prija mi. Kada bih osetila to, povukla bih se, iz poštovanja prema njegovoj ženi, njemu i sebi. Pokušava Miljana da mi napakosti na sve načine, jer je zaljubljena u Kristijana - objasnila je Kristina.
Njemu je cilj da ja tonem sve dublje i dublje, svi znaju kakva sam ja kad se vežem za nekog - rekla je Miljana.
Kristijan i ja nismo ni planirali da spavamo u rehabu, u jednom momentu je Kristijan pomislio da sam Brendon, pa je pobegao iz rehaba. Ne mislim da je Miljana imala nameru da nas izbaci i preuzme nam isti, ali sada mislim drugačije. U svakom slučaju, ne smeta mi - dodala je Kristina.

Tara Simov i Nenad Aleksić su u turbulentnoj vezi,a jedan od osoba koja im stalno dobacuje i komentariše ih, jeste Nadica Zeljković. Oni svaku priliku koriste da Nadicu uvrede, ali im ona vraća konkretnim i direktnim zamerkama i komentarioma.

Danas ste se sukobili žestoko, šta se tu desilo i kome je šta zasmetalo?
Pa, ja to i razumem, ja ih ovde jedina komentarišem, što se tiče ostalih zadrugara, oni to ne rade, nemaju razloga za to da kažu za mene, to je njihovo mišljenje, videli ste i sami kako se ponašaju prema meni, u svakom slučaju moje ponašanje prema Ša je bilo grubo na početku, da ga urazumim i da mu objasnim šta je uradio, naravno i Tari, ja nisam imala ništa protiv nje, dok nije počela da skače kao čavka, dok nije dobila svoj status, imala je oči srne, dok nije počela da me vređa, a videli ste kako, prvo Ša porodicu - rekla je Nadica.
Šta Vas najviše povređuje? - upitao je Darko.
Krenuću od Ša, to što nije prepoznao u meni nešto dobronamerno, posle je prešlo u nesuglasice, pa mi je vređao porodicu, s obzirom na to da poznaje moju ćerku - objasnila je Zeljkovićeva.
Gospođa je prva mene uvredila, pa je dobila povratnu! Mene Tara nikad nije nazvala Fifi, to je prvo gospođa, džabe te godine... - ubacio se reper.
Ja sam širokogrudna, imam veliko razumevanje prema mladim ljudima i njihovim postupcima, ja nisam zaslužila to od njega, sa ovoliko godina! Uvredila me je njegova uvreda prema mojoj porodici. Druga stvar, šta me vređa, šta Tara radi meni, uvrede koje šalje meni, kada je počela da brani, u fazonu da sam ja loš čovek, da živim na tuđi račun, na račun moje ćerke i još nešto - odbrusila je Nadica.
I opet u svađama, sa Tarom i Ša, i Vi kažete njima što im zasmeta, ali kada Tara i Ša se sama verbalno obračunavaju, često znaju da Vam ponove, da ste prodali Vašu ćerku i da ste dokazali kakva ste majka - prokomentarisao je Darko.
Jeste, jeste, to da dodam na to, da živim na tuđ račun i na račun moje ćerke, da to deluje parazitski, ja sam jedna radnica i onda je to da kažem, da ti se neko pos*re sa oproštenjem, i sve radnike, celog sveta, da ona meni posle trideset i nešto godina kaže da živim na tuđi račun, ja pozdravljam sve radnike ovog svega. Ona sa 21 godinu, sa 14 je počela da radi, ironična sam naravno, ljudi mogu da pogledaju njene rane radove. Što se tič emojećerke, oni tu nešto... Oni vrte priču jednu te istu, meni je suludo pričati o tome, da se Kija odrekla mene, šta si rekao? Moja ćerka i moja Kristina, svi znamo kako se ponaša prema meni, ja sam ponosna na jednu takvu mladu damu, ono što znamo, ja ne sumnjam u svoje dete - rekla je Nadica.
Nju je Bog već unakazio. Ovo je nekultura, uskače mi u reč. Vagalo se koga više ne podnosi, Lunu Đogani, za koju znamo šta je uradila Kiji, i između Tare, koja ništa nije uradila njoj, trebalo je da kaže Luna, a Vi ste stavili Taru SImov, kao nekog koga više ne podnosite, samim time ste ponizili Vašu ćerku - rekao je Ša.
Ona je počela da mi prosipa vodu, ja sam joj rekla da je ovo pečat da je bolesnica,meni su dosadni, oni se ponašaju nenormalno, svojim svađama pokazuju šta će se desiti. Kada je bio rođendan, kada je dobio tortu, ja u životu nisam doživela, on je meni rekao ,,Ko će Vama da pravi tortu?", ja sam mu poželela svu sreću, ja sam mu rekla nek se ostvari kao roditelji, jako ružno od njega, posle mi je rekao da ja nemam momka.

Kristijan Golubović je danima iskazivao svoje sumnje prema Mišelu Gvozdenoviću, a razlog je taj što pevač nije imao nijednu devojku u zadruzi te su oni poveli debatu u pabu da li je on homoseksualac. Ta situacija je i noćas bila deo rasprave,a evo kako je Kristijan demonstrirao Mišelovo ponašanje.

Kristijane prokomentariši čitacu zbrku oko Mišela i sukob sa Draganom, glasine koje ga prate da je homoseksualac i ženomrzac?
Čorba je konkretan u odnosu sa devojkom, ako dođe do vajba, najnormalnija stvar je hoklica, jako puno priča o seksualnosti koja je ispravna, on je heteroseksualac. Imamo drugi model, Vladimir Tomović, koji nije puno pričao o ženama, ali on je na cici mici, zavede ih, ali ništa konkretno, ja sam njemu rekao, on uvek ima neku igru i tu je isto malo, ja sam ga zakačio, a i mnogi ovde. A treća vrsta je, koju ja tek sada prvi put vidim, da čovek nikada nije ispričao svoje iskustvo, znamo da mu se sviđaju plave devojke sa plavim očima, ali ništa nismo videli. Da li je on kivan na neku ženu!? - pričao je Kristijan.
Koga sam izvređao? - upitao je Mišel.
Taru, ALeksandru Bujanovac! - ubacila se Dragana.
Ti učestvuješ u razgovoru na jedvite jade! - rekao je Krisitjan.
Znači, ovde si muškarac kada izvadiš onu stvar?! Ja sam spreman svaki put da dokažem da nisam gej, ali na stolu! - poručio je pevač.
Ja mogu da kažem za njega, ne da je gej, peder, nego da je čudan u najmanju ruku, šta je čudan? Kada se priča o ženama, blokada, kada se ide u akciju, kineski zid! Evo, on je sedeo sa Draganom u pabu, pazite ovako, Dragana je bila ovde i on stoji ovako, a ona mazljiva, sva se raspilavila, kao na Titaniku - pričao je Kristijan, demonstrirajući na Kristini, umesto na Dragani.
Mišel je jako pažljiv, budi me ujutru, ponudi me hranom, više puta mi je prišao i zagrlio me je. I to su potvrdile dve, tri devojke ovde - ubacila se Kristina.
Htela sam ja isto da kažem, ovo ću reći, on je ušao ovde, znate vi zbog čega, zbog te priče koju je imao sa mnom, on ovde vegetira već 7 meseci, ništa ne radi, on ustane, postave mu pitanje, sa Milicom i Draganom. Kada je imao konflikt sa mnom rado je otkrivao ko je zapravo on! Ljudi nisu znali, pošto se predstavljao kao fin i kulturan gospodin, ljudi su mislili da ga ja napadam bez povoda, ja sam to radila samo da bih dokazala kakav je on zapravo. U tim situacijama, ljudi mogu da veruju meni ili njemu, tada kada sam otišla da glegnem pored njega u krevet, on je mene gurao. Svideo se on meni, i u Čačku su mi ljudi pričali da je on to, i iz autoperionice, i njegovi drugovi koji ga poznaju. Ja sam glasala za njega, bilo mi je simpatično, nisam došla da opštim sa njim! I ja sam bila pet, šest meseci tamo, kad god sam prošla pored njegove kuće, muškarci su tu, žene nikada nisam videla - ispričala je Miljana.

Miljana je potom ispričala tvrdnje kako je Mišela zatekla sa još dva momka u njegovoj kući, te da je ispred vrata od spavaće sobe čula uzdahe sa druge strane.

Čula sam dum tras, Mišel i ta dvojica, četvorica je otišla. Kada je sve to, polako, ja se isušnjam, preskočim ogradu, obujem patike da me ne stigne, budala, psihopata, ubio bi me nasred dvorišta. Ja sam se svojim očim uverila, ja znam da on nikad neće priznati, ali on ovde... - dodala je Miljana.

Nakon jednog haosa za crnim stolom, usledio je i sledeći. Mišel Gvozdenović je odlučio da napusti pab jer su je Kristijan rekao da je on tamo stanar samo. što ej pevača pogodilo.

Ona ima neverovatan uticaj na njega, i pozitivan i negativan. Ne volim bezobrazluk i alavost, to jedino ne mogu. Anja je 90 dana u nekom fejk osećanju prema pabu i meni. Ja sam uvek njihove mane peglao! Njemu sam poklanjao sve svoje satove, patike. Tako i Mišel, niti mene interesuje da li je on gej, niti što su ovi alavi - objašnjavao je Kristijan.
Evo, ja sada kažem da ovde prijatelja nema! - rekao je Mišel.
On nije ni tema, a meša se, zato što zna da je cicija! Samo laprda, on uopšte nije u temi. Ja sam prijatelj prema tebi, ali ti nisi prema pabu. Ti si tamo samo stanar, koji se dobro slaže sa stanarima - rekao je Kristijan.
Onda više neću biti ni stanar! Bar znam da nemam prijatelje, nego idem među neprijatelje! - odlučio je Mišel.
Ja primećujem i kad moj prijatelj legne, a nije oprao zube, na primer, meni to ne može da se desi. I onda kad mu ovako kažete, on ne prihvata istinu, jer je istina bolna - nastavljao je Golubović.

Nakon što se završila drama za crnim stolom, svi zadrugari su nastavili sa svojim aktivnostima. Aleksandra Nikolić je otišla u hotel gde boravi i požalila se zbog Maje i janjuše koji su se pomirili, te je tako ona shvatila se Janjuš samo igrao sa njom i njenim emocijama.

Te priče da mi nije davao povoda... Jeste mi davao povoda. I lagao me je da se neće pomiriti sa njom - govorila je Aleksandra.
Sve sam ti ja to rekao, govorio sam ti da ćeš na*ebati. I danas skače kao oparen kad sam pitao šta te to privlači kod njega - govorio je Mića.
Duhovitost i pažnja - odgovorila je Aleksandra.
Svaka njemu čast, sa vama ne znam šta je. Duhovit je i Neca - rekao je Mića.

Autor: P.I.

#Zadruga