AKTUELNO

Neverovatna noć!

Prošle noći u Beloj kući odigrala se još jedna emisija ,,Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile popričali su sa zadrugarima o najintimnijim temama, lažima koje su izgovarali u prethodnom periodu, ali i ljubavnim dramama koje su se desile.

Odmah na početku emisije Nenad Aleksić Ša imao je niz pitanja o njegovom odnosu sa Tarom Simov, nakon što je Stefan Karić priznao da mu je diskvalifikovana zadrugarka tajno poručila da ga želi. Reper se kao i inače pravdao i ,,plovio lagano", što bi on rekao, ali su ga zadrugari dodatno razuverili da mu je Tara verna i da ga čeka napolju.

Nenad Lazić Neca napisao je emotivne stihove o emocijama koje oseća prema Bori Santani, pa ih je u međuvremenu pročitao u Rajskom vrtu.

Žao mi je što smo na sudu, što sam ti u bilo kom trenutku priznao ljubav i što misliš da si moj rijaliti, a nisi. To sam odlučio da priznam. Drvence, nemam volje ni da budem u emisiji, želim samo da kažem šta sam napisao, ne bih voleo da Bora ovo sazna čak ni kad ja odem. Ovo mene uništava ovde, ja gubim honorare zbog svega toga, više ne mogu da izdržim, osećam se poraženo, Milica će sve protumačiti kao da radim zbog rijalitija, ali ja sam želeo da izgladim odnose, razočarao sam i svoje roditelje i sve, ja to znam, znam kako se osećaju i znam da se zvezde ovako ne ponašaju. Voleo bih da se ovo ne poteže. Uništio sam svoje samopouzdanje. Boro, neću da okolišam, znao sam da ću se tako vezati - ispričao je Neca.

Potom su predstavnici sedme sile podigli Kristinu Spalević kako bi sa njom popričali o odnosu sa Kristijanom Golubovićem, koji se dodatno razdrmao nakon prethodne žurke.

Sad smo na nekoj pauzi, malo smo preterali u svađama i uvredama, krenulo je turbulentno. Mislila sam da se nećemo pomiriti i da neću moći da pređem preko svega, ali polako rešavamo sve to. Nisam još ni prešla preko svega toga, stoji to negde u vazduhu, sigurno će postojati strah da će opet doći do tih uvreda. Definitivno je jaka emocija u pitanju. Ja sa njim dosta i balansiram, prećutim mu mnoge stvari. Počela sam da mu zameram neke stvari koje nisam mislila da ću ikada. Znam da je odnos sa Filipom Carem neka rak-rana u našoj vezi, ali ja ne mogu da vratim vreme, to se ili prihvati ili ne. Pomenula sam mu ženu posle emisije, ja sam svesna da mi ne možemo da se poredimo, dva različita univerzuma smo, meni niko ne može biti vredniji od mene same, to poređenje je katastrofa. Nekako sam se sad opustila, odlučila sam da gledam sebe, biće šta biti mora, neću da kalkulišem. Meni je žao što je nestala ona naša energija sa početka, naše zezanje, ali moguće da je pritisak, tenzija, ja sanjam porodicu, on razmišlja o detetu - ispričala je Kristina.

Sledeća tema bili su Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić. Oni su trebali da odgovore na brojna pitanja predstavnika sedme sile, a Karić je svojoj izabranici poručio da je tek čeka finalni test, nakon svih njenih kontradiktornosti i laži koje je izgovorila o odnosu sa Anđelom Rankovićem, Vladimirom Tomovićem i Milanom Jankovićem Čorbom.

Potom je Ša bio podignut zbog sukoba sa Teodorom Bilanović i Milanom Jankovićem Čorbom. Podsetimo, Ša je nipodištavao Teodorino pevanje, dok je svoju devojku Taru, sa kojom je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić uzdizao u nebesa kada su njene vokalne sposobnosti u pitanju, u šta smo imali prilike da se uverimo na Zadrugovizijama.

Zadrugarski uragan Mina Vrbaški, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, nakon drame koja je izbila zbog ogovaranja, teških i brutalnih reči, suočile su se pred milionskim auditorijumom i iznele sve karte na sto.

Odmah potom je Sanja napustila Belu kuću, jer joj je bilo muka, te je Filip Car pomislio da je u pitanju ponovo trudnoća, a kada mu je zadrugarka saopštila da još nije imala ciklus, prebledeo je kao duh.

U ranim jutarnjim satima Maja i Janjuš napravili su opštu frku u sobi za rehabilitaciju, ona je plakala i urlala na njega zbog Aleksandre Nikolić. Obezbeđenje je moralo odmah da reaguje kako ne bi dolazilo do njihovih dobro poznatih fizičkih kontakata.

Autor: O. B.

#Zadruga