AKTUELNO

Poznata pevačica otvorila je dušu za Pink.rs i ispričala svoju verziju priče.

Folk pevač Šako Polumenta već nedelju dana u žiži je javnosti zbog škakljivog video snimka kojim se udvarao sedamnaestogodišnjoj M. V., koja ga je raskrinkala na svom Instagram nalogu.

Foto: Pink.rs/Printscreen youtube

- Nedostaješ mi... Dođi da me ljubiš - govorio je Šako maloletnoj M. V., koja je posle toga za Pink.rs otkrila sadržaj Fejsbuk prepiske sa poznatim pevačem. Međutim, ovo je bio samo početak skandaloznih otkrića koja su usledila.

Foto: Facebook

Internet su preplavili novi snimci folk pevača na kojima poziva na druženja javnosti nepoznate devojke, zatim onaj nastao na WC šolji, ali i eksplicitni video na kojima je kao od majke rođen. I dok regionalna javnost i domaći VIP-ovci ismevaju pevača koji negoduje zbog toga što svi gledaju njegove video-snimke, pojavila se nova informacija - da se Šako nedavno udvarao znatno mlađoj koleginici, sa kojom je trebalo da ostvari poslovnu saradnju.

Foto: Facebook

Kako je za Pink.rs ispričao dobroobavešteni izvor blizak Mariji Mijanović, bivšoj članici grupe "Fanki Dži" i učesnici rijalitija "Farma", ona je svojim drugaricama pokazivala Polumentine poruke i puštala audio snimke koje joj je slao.

Foto: Privatna arhiva

Sto posto znam da je on baš dugo nju smarao. Videli su se jednom zbog nekog dueta čini mi se, a onda je on skroz odlepio za njom. Slao joj je da se zaljubio, da ne može bez nje, da želi da je vidi i svašta nešto. Bukvalno je nije ostavljao na miru - kaže za Pink.rs blizak Marijin prijatelj i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

- Ona mu nikada nije davala povod za tako nešto, ali eto,on nije odustajao. Non stop joj je slao i glasovne poruke, puštala je ona to nama svima u društvu, smejali smo se kao ludi, svašta je lupetao. Za ovo zna uzak krug ljudi, pa čisto sumnjam da će ona to nekom priznati... Ma, nema šanse, nije u tom fazonu i glupo joj je da mu još i ona staje na muku - završio je naš izvor, a mi smo odmah pozvali Mariju kako bismo proverili informacije koje smo dobili.

Pevačica se nakratko zbunila kada smo joj postavili pitanje, a onda je, kao što je pretpostavio njen blizak prijatelj, demantovala da je dobijala ovakve poruke od starijeg kolege.

Foto: Andrej Nihil

To je čista laž. Sa Šakom sam dobar prijatelj, cenim ga i poštujem. Ne želim da komentarišem te snimke koji izlaze zato što je moj prijatelj, a sve te devojke koje mu to rade, mislim da su se jeftino prodale, pale su baš nisko. To mi je jadno, užasno. Ako ti čovek pošalje neki video, znači da je on osetio potrebu neku - u dahu priča Marija i dodaje:

Foto: undefined

- On se meni nikada nije udvarao na taj način, poštuje me kao svoju koleginicu. Crnogorac je, kao i ja... Možda i budemo imali poslovnu saradnju, ali su gluposti to da je bio zaljubljen u mene i da mi je slao poruke - završila je bivša članica grupe "Fanki Dži".

Snimio se sa Amidžićem

Zbog skandala koji danima trese javnu scenu, Šako je rešio da se odazove pozivu Ognjena Amidžića i u novom izdanju emisije "Amidži šou", koje je na programu u utorak u 22:30 na Televiziji Pink, otvori dušu i objasni detalje koji interesuju baš sve. On je zajedno sa Ognjenom snimio rimejk svojih škakljivih videa koji je zapalio internet, a šta će otkriti pred TV kamerama saznaćemo u utorak.

D. T.

#Amidži Šou

#Farma

#Marija Mijanović

#Ognjen Amidžić

#Seks

#Televizija Pink

#pevačica

#snimak

#Šako Polumenta

'