AKTUELNO

Poznati reper optužen je da je uništio instrument velike novčane i sentimentalne vrednosti, što on demantuje i za Pink.rs otkriva svoju verziju priče.

Pre nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je poznati reper Nemanja Milošević, poznatiji kao MCN, bio glavni akter incidenta na jednom salašu nadomak Novog Sada kada je, navodno, sa grupom svojih prijatelja napao muzičare koji su te noći svirali na splavu i tom prilikom polomio tamburu Zorana Jovanovića.

Foto: Pink.rs

Naime, do sukoba je, prema Jovanovićevoj priči, došlo onog trenutka kada je ekipa momaka tražila da muzičari sviraju samo za njih, pa je nakon svađe morala da reaguje i policija, a kada su pripadnici policije napustili salaš, sukob se nastavio.

Nakon odlaska policije Nemanja MCN i ekipa polomili su moju tamburu koja je stojala u lokalu dok smo mi čekali sa strane - otkrio je Jovanović za Blic i dodao da je reperovo društvo "ukralo" još dve tambure i harmoniku, kao i da je vrednost polomljenog istrumenta starog čak 100 godina nekoliko hiljada evra.

Foto: Pink.rs

Ipak, bivši učesnik rijalitija "Farma" ima drugačiju verziju priče - on priznaje da je te noći bio na pomenutom salašu, ali da nije bio učesnik incidenta koji mu se stavlja na teret.

Ja jesam bio te večeri na salašu, ali nikada i nikako nisam učestvovao u pomenutom incidentu. Ponavljam, moj stil izražavanja je muzika, a ne agresija - rekao je MCN za Pink.rs i nastavio:

Foto: Pink.rs

- Nisam maltretirao muzičare, niti polomio instrumente, a još manje ukrao nekom iste... Zbog svih tih novinskih natpisa doživeo sam niz neprijatnosti i naneta mi je velika šteta. Sve ovo jako emotivno doživljavam jer nikada nisam bio problematičan i loš momak, kakvim pojedini mediji žele da me predstave - iskren je bio Milošević u razgovoru za Pink.rs

Ova priča će, najverovatnije, dobiti svoj sudski epilog, nakon kojeg će biti utvrđene sve pojedinosti ovog slučaja.

#Farma 7

#Nemanja Milošević MCN

#Reper

'