AKTUELNO

Pevačica je konačno otvorila svoju dušu.

Pevačica Goca Božinovska zakopala je ratne sekire sa svojom nekadašnjom prijateljicom Goranom koja joj je ''preotela'' pokojnog supruga i rodila mu vanbračnog sina Vukašina.

Goca je godinama ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - kaže Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i prijateljica, kada je Šijan ostavio pevačicu i decu zbog njene drugarice. Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. rodila sina Vukašina.

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica je tvrdila da pevačica nikada u toj kući nije ni živela.

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - kaže Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

Foto: Instagram

U tom stanu rastao je Vukašin Šijan, koji, kao i njegov mnogo poznatiji polubrat Mirko, održava uspomenu na svog pokojnog oca.

Pročitajte još:

HIT IZ KULTNOG FILMA MI NISMO ANĐELI ZNAMO SVI, a on krije ovu TRAGIČNU PRIČU! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan

#Zoran Šijan

'