AKTUELNO

Oboje imaju svoju verziju priče.

Dragana Mirković i Mile Kitić godinama su bili u dobrim odnosima dok su bili članovi "Južnog vetra", ali je onda problem nastao kada je on napravio koncert i od tada se ne druže.

Naime, pevač je 2009. godine napravio koncert u beogradskoj Areni, na koji ona nije došla, što joj je Kitić zamerio.

Foto: Instagram

Dragana je tada poslala javno saopštenje u kom je navela da je Kitić na koncert jeste zvao, ali ne kao gosta na bini već kao gosta u publici.

Mile i 9 godina kasnije Mile stoji iza svojih reči, iako o Dragani ima lepo mišljenje.

- Nemam ja ništa protiv Dragane. Ona ima strašnu karijeru bez ijedne mrlje. Ima finu familiju i baš je ostvarena žena. To što se desilo među nama ja privatna stvar. Vezano je za koncert u Beogradu koji mi je otkazala jer je rekla da će biti gost, a onda da ne može. Onda je zabranila Kemalu i Šemsi da dođu, tako da se cela koncepcija mog koncerta raspala i tu sam se bio naljutio malo - rekao je Mile.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, u njenom saopštenju stoji nešto malo drugačije.

- Sa Miletom sam se srela u Sloveniji pre otprilike mesec dana i tom prilikom me je pitao da ga moja DM televizija medijski podrži, što sam ja oberučke prihvatila, onako kolegijalno, bez ikakvog interesa i nadoknade. Mile je tada mog supruga Tonija i mene pozvao da dođemo i rekao da će nam ostaviti mesta u loži, a ja sam mu odgovorila da zbog svojih privatnih obaveza ne mogu da dođem. Nije ni bilo govora o tome da nastupim, ni kao solista, ni kao deo nekadašnjeg "Južnog vetra". On je morao da ima u vidu da ja nisam u komšiluku, već da živim u Beču - rekla je Dragana, naglasivši da ju je Mile uvredio time što je kao slogan za koncert stavio naziv pesme "Jači nego ikad", a nije je ni pitao da li može:

PROČITAJTE JOŠ: ODRŽAN POMEN ARKANU: Ceca na grob donela buket belih ruža, Anastasija i Veljko se nisu odvajali od nje (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Ružno je što je ceo svoj koncert nazvao po mojoj pesmi. Trebalo je da me pita, jer to osnovno vaspitanje nalaže. Odlučila sam da reagujem zbog mojih fanova i da sutra ne bi bilo spekulacija zašto nisam došla tamo gde me nisu ni zvali - zaključila je tada Dragana.

Pink.rs

#Dragana Mirković

#Mile Kitić

'