AKTUELNO

Žestoko je bilo, ponovo!

Tara Simov i Mateja Matijević žestoko su se posvađali tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca"; a nakon toga ova ukućanka završila je u kupatilu gde je plakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć smo se posvađali, jer me je opsovao tri puta, zato što je pomislio da sam aludirala da nema svoj stav. Stezao mi je vilicu, nije mu prvi put to da radi, ja sam uzvratila. Rekla sam sam mu da promeni krevet, jer je on taj kom se ona stvar diže, nakon toga mi je rekao: "Ti si ta koja se sapliće o njega", misleći na svoj polni organ. Onda smo se opet posvađali. Sledeća situacija koja je bila, ušao je u toalet gde su bile Milica Kemez i Mima. Došao je i pričao neku sitauciju kroz smeh, nije bila smešna. Koristi svaku priliku kada raskinemo da radi stvari koje ja ne dozvoljavam - rekla je Tara.
Nemoj da lažeš! Divno jedno dete, ja nisam normalan. Divna jedna devojčica. Pogledaj kako se ponaša! - pričao je Mateja.
Ti šalješ gole slike ribama i pričaš mi o ponašanju. Umukni! - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Izašle su moje gole slike, za sada ne mogu da tvrdim da sam to ja, verovatno jesam. I mnoge će tek da se sapliću - dodao je Mateja.
Ovo je ponašanje dečka koji ustaje i govori da je njegov tip druga devojka... Koji pozdravlja devojku... On zna da ja nisam dobra sa Katarinom Grujić, ne poznajem je, ali smatram da postoji netrpeljivost između nas. Ana zna situaciju. On to isto zna. I sada je ustao i rekao da je Katarina njegov tip, pozdravio je i rekao da je lepa devojka. Tako da, sve najgore ti želim u životu, ja sam završila. Boli me uvo za tebe - rekla je Tara, Mateji.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa! J*bo me konj, svaki put kada sam ja prešao preko nekih stvari koje se meni nisu sviđale. Meni devojka od 19 godina govori: "Nap*šiš mi se k*rca". Nisam podržavao 2 posto njenog ponašanja, ali sam sam dozvolio neke stvari. Sada mi je zamerila što sam pozdravio Katarinu Grujić. Jesam, gledao sam devojku. Nisam je stezao za vilicu, nego sam joj okrenuo glavu prema sebi. Treba ozbiljna psihička snaga da se izdrži ova osoba. Da, jesmo završili. Ja sam konj što je prelazio preko nekih stvari - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'