AKTUELNO

Žestoko je bilo.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ono za Đukića u radiju rekla, jer si videla Maju kako mazi Stefana? Budi iskrena i reci da li ti se sviđa Đukić ili Stefan Karić - bilo je pitanje za Ivu.
Zar mi se mora neko sviđati? Ne sviđa mi se ni Filip, ni Stefan. Odgovara mi da budem sama. Provodim vreme sa Filipom jer mi odgovara njegovo prisustvo. Sa Stefanom sam u drugarskim odnosima i to je to. Filip se smeje na sve moje reči i upadice - pričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Folirant! Zato si mene danas nad*kavala! Ja znam ko sam i šta sam. Danas je promenila sve moguće boje, klasika, folirant. Danas smo sedeli i Stefan je rekao: "Češkaj me malo", ona je prolazila i izbudila se. Ona je folirant. Mislim da joj se dopada Đukić - pričala je Maja.
Svi znamo čime se ti baviš! Jako dobro znamo šta ona radi. Meni je bivša zadrugarka pričala šta radi Maja posle klubova. Ja neću ništa iznositi - govorila je Iva, Maji.
Iva je rekla da radiš za sto evra! - rekao je Maji voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

To je njeno mišljenje! To je laž! Ona je devojka sponzoruša, traži 13 hiljada mom drugu za zube. Ona je devojka lakog morala. Klasična sponzoruša! - rekla je Maja.

Pitanje na ovu temu tokom noći Iva je ponovo dobila, a njih dve su nastavile sa svađom. Pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'