AKTUELNO

Bilo je žestoko!

Naredno pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević bilo je za Miljanu Kulić, a ono je gasilo: "Zašto si noćas vređala Taru, Karića, Brendona i Pandu i napravila onoliki haos u spavaćoj sobi kada nisi imala razloga za to?"

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Pande i Brendona, počeo je konflikt između njih dvojice, gde je Zorica ustala, polila Brendona i njegov krevet. Nisam polila Brendona, samo sam rekla: "Hajde više prekini". Kada je rekao da mu je poliven krevet, želela sam da napravim šalu i rekla sam mu: "Nemoj više Brendone frku da praviš". Rekla sam Pandi i Brendonu: "Nastavite konflikt u dvorištu". Uzela sam jorgan i celu posteljinu i krenula kod Gagija i Ermine, samo da bi se stišala situacija, da bih mogla da spavam. Legla sam prvo kod njih i Ermina mi je rekla: "Nas dvoje spavamo u bračnom krevetu, imaš ljude koji spavaju sami u bračnom krevetu". Neko je to rekao. Marko je rekao, izvini Ermina. Ja sam uzela posteljinu, krenula sam da se vratim u svoj krevet, u tom momentu je Šopićka ili Jelena Pešić dobacila: "Evo Stefan sam spava". Međutim, u meni je proradio inat kada je krenuo krevet da diže. Uvek mi se šlihta ovde za crnim stolom. Onda je obezbeđenje došlo, kada me je nagazio treći put, ja sam polomila sliku. Meni nije bila namera da provociram Stefana. Smetalo mu je moje prisustvo. Rekao je, citiram: "Izd*kam se u usta Tijani i Ani" - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si prva rekla za njega da ga je k*rva rodila - rekao je Milan Miljani.
To sam rekla u afektu da bih i ja njega uvredila do srži. Ja njegovu majku ne poznajem, oca sam mu dva puta videla. To sam samo rekla da bi zabolelo i njega. Onda je on krenuo da se izd*kava mojim sestrama u usta. Onda mi je Tara vređala sve po spisku. Nema psovke koju mi nije izgovorila. 30 njih je skočilo na mene sinoć - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako laže, ovo nije moguće! Pusti me tog: "U afektu" - pričao je Karić.
Sram te bilo prostakušo jedna! Jadan ovaj dečko (Mateja) kog sam ja ubeđivala da bude u vezi sa tobom. Od tvoje promene nema ništa. Ti moraš još 70 posto da se promeniš! Pusti ga da živi život. Ja više ne mogu organski da je smislim, Tara je kod mene završila - svađala se Marija Kulić sa Tarom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala si kako su me šišali na ćelavo, da su me vezivali za drvo... Šta si sve radila Zoli? Ti sada izmišljaš razloge. Pričala si najstrašnije stvari sinoć, treba da te bude sramota - govorila je Tara Miljani, a onda se posvađala sa njenom majkom: "Bolje ulica, nego Marija Kulić! Kakve veze ima Mateja sa mnom i Miljanom? Evo, više nisam sa njim" - dodala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'