AKTUELNO

Žestoko je bilo!

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 3" danas su komentarisali raspodelu budžeta od strane ovonedeljnog vođe Marijane Zonjić. Jovana Tomić Matora se tom prilikom zahvalila Radetu Laziću, ukućaninu koji je postavio Marijanu za vođu nakon izbacivanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je tokom svog izlaganja ušla u svađu sa Lazarom Čolićem Zolom. Jovana je inače zbog Radeta dobila veliku budžet, a ne srednji kako je Marijana prvobitno planirala da joj da.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo je Marijana sama da zna da sam ja Radetova drugarica i sama da da. Ne mora niko njoj da nameće mišljenje. Meni ne mora moja Sanja da kaže šta da radim, ja znam ko nju voli. Ako budem vođa, ja ću ove devojke sa kojima nisam u dobrim odnosima, a Sanja jeste, ja ću ih ispoštovati. Evo prvo Maju. Ako Marijana kao Radetova devojka nije videla da sam ja njegov iskren prijatelj, treba Rade sam da joj kaže? Trebala je sama to da uradi, ako voli i poštuje svog dečka - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovom slučaju njoj je Rade rekao? Tebi Sanja da napiše šest ljudi, ti bi ispoštovala svih šest ljudi. Garantujem životom - pričao je Zola.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'