AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Biljana za vas".

Autorska emisija Biljane Obradović, “Biljana za vas” i ove nedelje od 19 časova na kanalu Pink 2 donosi ekskluzivan sadržaj – brojne intervjue, kao i priloge koji će vam biti i te kako korisni i zanimljivi. 

U ovonedeljnoj emisiji, direktno se iz Los Anđelesa uključuje holivudska glumica srpskog porekla Ana Aleksander, poznata po ulogama u serijama “Dva i po muškarca” i “CSI: Majami”. Ona je pronašla svoj put do zvezda i jedna je od retkih sa ovih prostora koja je ostvarila američki san. Danas je jedna od traženijih glumica u poznatim TV serijama, sarađivala je sa brojnim poznatim režiserima, a upustila se i u producentske vode.

Kada sam imala 12, 13 godina, naš porodični prijatelj Radoš Bajić pitao je moju mamu da glumim u jednom njegovom filmu koji se snimao u naredna dva dana. Moja mama je rekla: “Pa hajde”, pitali su mene, ja sam naravno pristala i tako sam završila ispred kamere, što mi je tada bio san. A onda sam shvatila da mi je gluma doživotni san – rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Završila je Akademiju dramskih umetnosti u Beogradu, kao i u Južnoj Africi u Kejptaunu, a na nagovor porodičnog prijatelja Pitera Fonde, odlučila je da se sa svega 20 godina otisne u Holivud. Ubrzo je shvatila da sjaj i glamur imaju i drugu stranu, i da nije lako probiti se, ali ni opstati u toj industriji.

Tada sam dobila prvu ulogu, kada sam se preselila u Los Anđeles, u seriji “Dva i po muškarca”. To mi je bilo prvo iskustvo u nekoj američkoj seriji. Mnogo je teško uspeti u ovom poslu i ostati u njemu jer je to veoma veliki biznis, mnogo je ljudi, svako je ovde glumac. Neophodno je mnogo truda, želje, snage, sam sebe treba da guraš napred – objasnila je Ana,a ceo intervju gledaćte u emisiji “Biljana za vas”.

Foto: TV Pink Printscreen

U susret svetskom prvenstvu u fudbalu 2022. godine u Kataru, videćete kako u ovoj zemlji teku pripreme – kroz prezentaciju predstavljeno je kako će izgledati sedam stadiona koji će biti izgrađeni za potrebe ovog sportskog događaja. Saznaćete I kako izgleda najsavremeniji sporski centar “Aspire Akademy”, koji se nalazi u Dohi.

Foto: TV Pink Printscreen

Sastav “Buč Kesidi” nastavlja da niže uspehe – njihov album “Euforija” nominovan je za najbolji nezavisni evropski album, nagradu koju dodeluje najveće udrućenje nezavisnih muzičkih izdavača Evrope, “Impala”. O tome, ali i prvim regionalnim nastupima, u emisiji “Biljana za vas” govoriće članovi oviog sastava.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk Radovanović je pravi primer kako se sve u životu može postići verom u sebe, upornim radom i čeličnom voljom. Vuk je rođen bez obe noge ali ga to nije sprečilo da postane reprezentativac Srbije u parakajaku, posveti se studiranju psihologije , a uz to I smelo oproba kao maneken na beogradskom “Fashion Week”-u. Njegovu životnu priču, koja bi svima trebalo da posluži kao motivacija, čućete u emisiji “Biljana za vas”.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Naučno istraživanje Univerziteta u Sijetlu pokazalo je da DNK muškarca sa kojim su žene imale seksualni odnos u 65 odsto ispitanih slučajeva ostaje u njima. O ovom fenomenu za emisiju “Biljana za vas” govori urolog i seksolog dr Aleksandar Milošević.

Očekuje vas još nogo ineteresantnih priloga, zato ne propustite emisiju “Biljana za vas” u nedelju 16. februara od 19 časova na kanalu Pink 2!

Autor: M.Đ.

#Ana Aleksander

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Buč Kesidi

#emisija

#glumica

#voditeljka

'