AKTUELNO

Otvorio sve karte.

Bivši zadrugar Marko Petrušević Petrući ove večeri dobio je mnogo pitanja gledalaca, a voditelj Ognjen Nestorović pročitao je jedno koje su mu postavili fanovi putem Instagrama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Veliki serijal portala Pink.rs! Najbolji astrolog u Srbiji predviđa: SLOBA SE ŽENI, A EVO I KAD! Stižu tri ćerke u dom poznatog pevača! (FOTO)

Jednog gledaoca je interesovalo Petrućijevo mišljenje o Marku Miljkoviću, njegovom bivšem cimeru.

Dobar momak, sve najbolje mislim o njemu. Tamo je hteo sve sa mnom da podeli. Mislim sve najbolje. Što se tiče Lune i njega... On je isti tip kao i ja, ne voli da iskazuje emocije kao što neki rade, on to više drži u sebi, pokazuje delima. Niko nije savršen, svako je tamo imao greške, ali neću o tome da pričam. O Marku stvarno mislim sve najbolje - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je imao još jedno pitanje za Petrućija, a to je da li smatra da je veza Miljkovića i Lune Đogani ljubav ili korist.

Ne verujem da je korist, ne verujem da je on takav tip, ako bi, to bi uradio napolju, nije morao u rijalitiju. On neće da se bavi pevanjem. Dečko se zaljubio, lepo im je, super. Mića kaže da je Luna napravila heroje od njih, što nije napravila od mene, pa nisam joj se svideo. Svideo joj se Miljković, šmeker je, da nije šmeker ne bi mogao da smuva Lunu - naveo je Petrušević.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Marko Petrušević

'