AKTUELNO

Otvorio je sve karte.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa "Zadruge 2", koji obara sve rekorde gledanosti imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što su zadrugari pričali jedni drugima iza leđa.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani su imali priliku da odgledaju snimak na kome Suzana Perović i Miki Đuričić ogovaraju Zerinu Hećo i Baneta Čolaka. Naime, njih su pričali kako se Užičanin ponižava i folira kako bi ponovo pridobio Zerinu.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo što ti radiš je jako ružno, bedno i jadno - prokomentarisala je Suzana, na šta je Miki dodao da misli mnogo gore nego ona.

Osim toga, voditelj Ognjen Nestorović je insistirao da Suzana i Miki kažu kakve emocije zapravo postoje između njih, a pčelar je po starom dobrom običaju o tome pričao kroz šalu.

Mi sve fejkiramo i lažemo, pomažem ženi da ostane u rijalitiju. Mi se poznajemo duže godina . Mi nećemo prelaziti granice pristojnosti. Neće se ponoviti onaj snimak od prošli put. U poslednje vreme je za*ebavam što pleše sa Vladom. Mi pričamo u šiframa, ali sam joj rekao da to nećemo raditi. Dovoljno je da se pogledamo, znamo šta mislimo. Mi smo tu gde smo i moramo ovako da se ponašamo. Žena ima porodicu, ozbiljna je. Dopisujemo se već pet-šest godina - rekao je Miki, dok Perovićeva nije želela preterano da komentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ivana JAVNO RASKINULA VERIDBU sa Karađorđem: U MENI NISI IZGUBIO PRIJATELJA, samo neke lične stvari moraju da se prekinu! ON POZELENEO OD ŠOKA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'