AKTUELNO

Otvorio sve karte.

Lazar Jeremić Jera večeras gostuje u emisiji "Zadruga - narod pita", a ovom prilikom je pričao ponovo o svom prijateljstvu sa Anom Korać i sa Davidom Dragojevićem.

Foto: TvPink Printscreen

Jeremić je priznao da je shvatio zašto su gledaoci mislili da je on zaljubljen u Davida, te da je sam poslao takvu sliku.

To je malo bolestan odnos bio sa moje strane. Gledao sam taj klip kad smo se šatro poljubili u usta. Ja sam slao takvu sliku. Ljudi su to videli kao da sam stvarno zaljubljen. To nema veze s vezom. Ja sam se malo pogubio, preterao sam u nekim trenucima. Ja njega gotivim i poštujem, daleko od toga da ga volim - rekao je Lazar.

Foto: Pink.rs/D.Božović

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA MITAR UZVRAĆA UDARAC! Nakon što joj je Luna žestoko odgovorila na prozivke, reagovala BIVŠA MODELSICA! Đoganijeva će pobesneti kad ovo vidi! (FOTO)

Nedavno su Ana, David i Lazar snimali spot za jednu pesmu, a Jeremić od toga posla nije video ni dinara, a sada je otkrio zašto je to tako.

Filip Miletić je snimao taj spot, kadrovi koji su brutalni. Mi smo došli da snimimo spot na već urađenu pesmu. To je bio moj prijatelj, poznanik, ja sam došao da mu učinim. Ja nisam takav da naplaćujem. Ne mogu da garantujem da li su drugi uzeli novac, ali moj najveći problem je taj što ja ne uzimam novac za to već hoću da izašem u susret - naveo je bivši zadrugar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Lazar Jeremić Jera

'