AKTUELNO

Otvorila sve karte!

Maja Marinković je pozvana u Rajski vrt kako bi prokomentarisala svoje odnose sa Markom Miljkovićem, Zlatom Đurković i Lunom Đogani. Naime, ona je sa Markom u sukobu otkad su zadrugari saznali da su flertovali dok je bio sa Lunom vezi, a nakon toga je Maja izjavila da je i dalje gleda. Sa Zlatom ima konflikt otkad ju je voditelj Milan Milošević na pretresu nedelje upitao da objasni zašto jednu priču priča Maji, a drugu Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je dala svoj komentar na oba odnosa.

Izgleda da im ne odgovara kada neko iznese istinu. (Marko) Folirant, laže i manipuliše. Luna u ovoj priči ništa nije kriva. Što se tiče Marka, to je isključivo njegov problem. Ja sam slobodna devojka. Nije moje da se mešam, Luna se iskreno zaljubila, ali ne poštuje sebe. Prelazi preko svega, to je velika greška. Ne za nju, nego za svaku devojku. Smatram da je Marko folirant i da sve radi zbog boljeg plasmana - ispričala je Maja o Marku i Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata i ja imamo često razgovore, ona je bila upućena sve to. A juče je rekla da nije znala. Najviše me je povredila Zlata, uglavnom se sve prelomi preko mojih leđa, a ona je nevina. Sinoć je nasrnula onako na mene jer sam rekla istinu.

Maja je takođe rekla da je Zlata dvolična i da sedi na dve stolice i da joj nije jasno kako je posvetila pesmu Luni, a ni je ni poznavala, a u "Zadruzi" ne provodi ni pet minuta dnevno sa njom.

Detaljno o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'