AKTUELNO

Ne želi da se seća brojnih svađa i ružnih stvari koje su učinile da njihova veza u rijalitiju bude turbulentna.

Marko Miljković i Luna Đogani obeležili su ''Zadrugu 2'', kako svojom ljubavnom vezom, tako i žučnim svađama. Iako su tačku na svoju vezu stavili samo dan pre proglašenja pobednika ''Zadruge 2'', najbolje plasirani Luna i Marko su odlučili da ponovo daju šansu ljubavi koja je očarala milionsku publiku TV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je pred kamerama "Premijere" nekoliko dana po izlasku iz "Zadruge" otkrila kako se oseća preporođeno i da uživa u vezi sa Markom, kao da nije bila sa njim 6 meseci.

Osećam se kao da nikada nismo ni bili zajedno, da zaboravimo ružne stvari... Da nije bilo svađa, kao da smo se sada smuvali - otkrila je Luna, pa rekla sa kojim zadrugarima se viđa kada ima slobodnog vremena.

Foto: TvPink Printscreen

Meni su u komšiluku David i Ana, sa njima se viđam, tu je Savo, Bora. Mnogo imam obaveza, viđam se sa ljudima onoliko koliko mogu.

Luna je iskoristila priliku i da otkrije zvanični naziv druge pesme, jer je nedavno rekla da još uvek nije odlučila kako će se zvati.

Sledeće nedelje snimam spotove za dve pesme, ''U ljubavi luda'' i ''Deveti krug pakla''. Te pesme kao da sam ja pisala, tako su - ja! Radujem se tome - rekla je Luna za kraj intervjua.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Luna Đogani

'