AKTUELNO

Ne želi da se seća.

Naredno pitanje bilo je upućeno Suzani Perović, a gledaoci su želeli da čuju šta to pevačica skriva već neko vreme i govori da se ne seća šta je prethodilo šamaru koji je dobila od Mikija Đuričića.

Očigledno ja dobijam pitanja koja su mi jako teška i bolna. To je bilo toliko brutalno, ne želim da se vraćam na to, ako to gledaoci ne razumeju, čega ja da se sećam... Rekla sam sve u emisiji 'Magazin In' - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je Miki uvideo da je Suzana lažov i folirant i da nije spremna da se žrtvuje za njihovu ljubav. Ona neće da kaže šta se desilo te noći, svi zaslužuju da znaju - navela je Stanija Dobrojević.
Lako je drugima da komentarišu kad to nisu doživeli - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Smatram da smo dužni da ovom narodu damo objašnjene za svoja dela ili nedela zato što smo ovde gde jesmo. Suzana se pravi luda. Naravno da je njoj najteže, ali zna da za takve stvari mora dati objašnjene. Mogu da razumem šta se desilo posle šamarčine, ali ne može neko da opali takvu šamarčinu bez razloga. Miki je meni rekao da će odavde da idu u Kupinovo, da je to dokaz ljubavi. Zar je njoj teško reći ako joj se upalila lampica tek tada, kad je shvatila da će ostati bez honorara i da neće da plati kaznu od 50 hiljada evra. Ko hoće da ide, on ide. Nju niko nije terao da bude sa Mikijem, da ima s*ks sa Mikijem, sad je dužna da da objašnjene. Ja ne opradavam Mikija, ali onakva šamarčina mora da se zasluži. Dužna je i prema Mikijevim fanovima, njegovom ocu kao što je dužna i svojoj porodici - dala je svoje mišljenje Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELIM TI SVU SREĆU SA MARKOM: Sloba uputio Luni poruku koja će mnoge OSTAVITI U ČUDU, pa joj spomenuo i decu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'